Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

SOS: Γήπεδο Βασιλικού "Ώρα Μηδέν"

Ανακοίνωση της Διοίκησης του Λήλα Βασιλικού:

Εντιμότατοι Άρχοντες,

Σώστε το γήπεδο του Βασιλικού που ακολουθεί και αυτό την μοίρα των γηπέδων της Χαλκίδας. Δεν μιλάμε πλέον για τα φώτα - άλλωστε αυτό μας το ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Ο χλοοτάπητας έγινε ήδη χωράφι. Σε μία επίσκεψη του ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ κ.Γκούνης με ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων μας "μάλωσε" γιατί η... ομάδα έκανε προπόνηση.
Αναρωτιόμαστε που θα πρέπει να πάμε για προπόνηση; Και όταν ο πρόεδρος του είπε ότι τα βράδια μετά τα φροντιστήρια έρχονται παιδιά και αθλούνται- τα οποία φυσικά δεν μπορούμε να διώξουμε- είπε να κλειδώσουμε το γήπεδο. Προφανώς να τα στείλουμε σε άλλους χώρους...

Ο Λήλας εκτός από την ανδρική ομάδα στην οποία οι αθλητές είναι από την ευρύτερη περιοχή του Ληλαντίου, έχει και ακαδημίες με περίπου 90 παιδιά. Οι άνθρωποι του προσφέρουν ανιδιοτελώς, καλύπτουν όλα τα έξοδα από το υστέρημα τους σε αυτήν την κρίσιμη οικονομικά περίοδο για να μπορούν τα παιδιά της περιοχής να βρίσκουν μία υγειή διέξοδο στην καθημερινότητα τους.

Η κατάσταση του γηπέδου εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την σωματική ακεραιτότητα των αθλητών και ΠΡΕΠΕΙ άμεσα να αρχίσουν εργασίες αποκατάστασης. 

Αναρωτιόμαστε με αγωνία, τα χρήματα εφόσον δεν φτάνουν για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, φτάνουν για την μισθοδοσία ή αποζημίωση ή όπως αλλιώς λέγεται των αιρετών οι οποίοι μπήκαν για να μας προσφέρουν;
Ο Λήλας Βασιλικού εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους και το 2013 οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.