Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ποδοσφαιριστές του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σίγουρα δεν έχετε συνηθίσει να διαβάζετε ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά ως επί τω πλείστον διοικήσεων. Κάποιες φορές πρέπει όμως να ακούγεται ξεκάθαρα και η δική μας φωνή. Αυτή η πράξη δεν έχει σε καμία περίπτωση δόλο ούτε κακή πρόθεση, αλλά περισσότερο αγάπη και αναγνώριση. Εκφράζει τους υπογράφοντες και μόνο.
Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε δημόσια των προπονητή μας Γιάννη Φούρλη για την αγάπη του, το ζήλο του για δουλειά και την συνέπεια του στα λόγια και τις πράξεις του από την αρχή μέχρι το τέλος. Για μας έφυγε εκπληρώνοντας τους καλοκαιρινούς στόχους στο έπακρον και με το παραπάνω, με ήθος και.....
ταπεινότητα, αφήνοντας δυστυχώς ημιτελές ένα σπουδαίο έργο σχεδόν στην αρχή του ακόμα και αν δεν αντιμετωπίστηκε εξίσου. Σίγουρα δεν εκπλησσόμαστε καθώς ξέρουμε που ζούμε και ποιο είναι το ποδόσφαιρό μας. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που δεν επικρατεί η αγνότητα και οι καλές προθέσεις ακόμα και αν μιλάμε για ερασιτεχνικό επίπεδο όπου οι καλές προθέσεις θα έπρεπε να υπερισχύουν.
Κλείνοντας, επειδή έχουμε επίγνωση ότι το καθήκον μας δεν είναι τα λόγια αλλά οι πράξεις, στο πρώτο μας παιχνίδι χωρίς αυτόν υπήρξαμε απόλυτα συνεπείς, ως οφείλαμε ως δημιούργημά του αλλά βεβαίως και απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε καθώς όπως έχουμε δείξει τόσα χρόνια παίζουμε μπάλα από αγάπη, με σκοπό να κάνουμε μόνο φίλους. Ένας από αυτούς είναι σίγουρα και ο Γιάννης Φούρλης στον οποίο αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη από καρδιάς.

Οι ποδοσφαιριστές: Θωμόπουλος Σπύρος, Ρούσσος Θανάσης, Καραγιάννης Βαγγέλης, Στρατής Πέτρος, Μακότσι Κώστας, Τουζούν Χρήστος και Σταμούλος Στάθης.