Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΜΗΝΥΜΑ

Aganaktismenos Ellinas <aganaktismenos2004@yahoo.gr>
10:20 μ.μ. (Πριν από 7 ώρες)

προς Εμένα
----- Προωθημένο μήνυμα -----
Απο: Aganaktismenos Ellinas <aganaktismenos2004@yahoo.gr>
Προς: "kontastaspor@gmail.com" <kontastaspor@gmail.com>
Στάλθηκε: 5:34 μ.μ. Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Θέμα:

Επειδή δεν υπάρχει λόγος να ρωτάτε τον κάθε άσχετο σας ενημερώνουμε ότι τα συγγενικά πρόσωπα του κου Γκαγκάτση που εργάζονται ....
ή εργάστηκαν στην Ε.Π.Ο. είναι η σύζυγος του, η οποία προσλήφθηκε το 1984 και έχει συμπληρώσει 29 χρόνια.... υπηρεσίας, ο αδερφός της από το 1997 και η πεθερά του, η οποία είναι συνταξιούχος σήμερα, από το 1975.
 Να σας υπενθυμίσω ότι ο Γκαγκάτσης έγινε πρόεδρος το 2001.
 Όπως βλέπετε όλοι αυτοί προϋπήρχαν και δεν υπήρχε καμία πρόσληψη όπως υπονοείτε. 
Αν θέλετε οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες είμαστε στη διάθεσή σας σε αντίθεση με τους κους Σαρρή και Παπακωσταντίνου που ξέρουν μόνο να κρύβονται και ακόμα περιμένουμε την απάντησή τους. Είναι ή δεν είναι ανιψιά του……


ΣΧΟΛΙΟ: Εχω απορίες. Τι είναι αυτό που αναγκάζει τον συντάκτη αυτού του μηνύματος και το στέλνει στο kontastaspor@gmail.com και στην συνέχεια από εκει έρχεται σ΄ εμάς. Δείτε τις ημερομηνίες και θα καταλάβετε. Στο kontastaspor@gmail.com έφτασε στις 29 Μαϊου και σ΄εμάς στις 10.20 το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαϊου.
Επί της ουσίας τώρα. Έχει μεγάλη σημασία που οι αναγνώστες μας έμαθαν από άνθρωπο του κυρίου Γκαγκάτση πόσα μέλη της οικογένειάς του είναι υπάλληλοι στην ΕΠΟ.
Αγαπητέ μου, ο κ.  Γκαγκάτσης υπήρξε στην ΕΠΟ και πριν γίνει πρόεδρος. Κάνω λάθος;
 Κάτι σας διαφεύγει δηλαδή, αλλά δεν πειράζει.