Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
Α.Ε.Λ. – ΑΚΑΔ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3-0

ΑΓΩΝΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ  ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

Η ομάδα μας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στέφθηκε πρωταθλήτρια στο τελικό  του πρωταθλήματος νέων κερδίζοντας την ομάδα της Ερέτριας με το καθαρό σκορ 3-0.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας έδειξε ότι θα είναι πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι αφού με πολύ καλή κυκλοφορία από το πρώτο λεπτό άσκησε πίεση στην....

πολύ καλή ομάδα της Ερέτριας δημιουργώντας φάσεις πολύ γρήγορα. Ποιο συγκεκριμένα στο 12΄ο Ξύδης εκμεταλλευόμενος ωραίο συνδυασμό των παιχτών της ομάδας μας βρέθηκε τελικός αποδέκτης και μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανατράπηκε αλλά η εκτέλεση του πέναλτι από τον Ντουλαβέρη έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο τερματοφύλακα να το αποκρούσει. Η φάση αυτή δεν επηρέασε την ομάδα μας και στο 15΄ο Ζαούρης βρέθηκε τελικός αποδέκτης ύστερα από ωραίο συνδυασμό και σε άδεια εστία δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ.
Στη συνέχεια ο αγώνας ισορρόπησε αλλά πάλι η ομάδα μας ήταν αυτή που έκανε της ευκαιρίες με  Μικράκη και Ζαούρη  και είχε ένα δοκάρι με  τον Μικράκη, ο οποίος όμως στο 38΄με ωραίο πλασέ και μέσα σε πανηγυρισμούς έκανε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την απόδοση  είχε  δύο καλές ευκαιρίες με Μικράκη και Ντουλαβέρη δύο δοκάρια με Μπούρικα και Ζαούρη, και ακόμα δυο γκολ με Ζαούρη [71΄],και Μικράκη [76΄], διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0 και την ομάδα μας να είναι πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά σε τρείς τελικούς.
 Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει και τους αθλητές των δύο ομάδων να δίνουν συγχαρητήρια οι μεν στου δε.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Βελέντζα, Λιαγκάκη και Μπακατσέλου.
Α.Ε.Λ.
Λάμπρου, Κηρύκος , Μπούρικας, Ξύδης, Μπαλόζι Κρ., Μικράκης, Ζαούρης, Μπαλόζι Ηρ., Ντουλαβέρης, Γεωργίου, Αργύρης Ιωαν..
Έπαιξαν και οι, ΑργύρηςΓεωργ.,Μαριέτης,Χατζηαντωνάκης,Χιώτης,Κορκόβελος,Τζανής,και Παύλου.


Η  ομάδα μας συγχαίρει την Ε.Π.Σ.Ευβοίας, την ομάδα της Ακαδημίας Απόλλων Ερέτριας και τους διαιτητές του αγώνα για την άψογη διοργάνωση του τελικού.
Ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση του Ολυμπιακού Λίμνης και στο προπονητή
κ. Βενέτο γιατί μας έκαναν  όλους όσους βρεθήκαμε στη Λίμνη να αισθανθούμε ότι βρισκόμαστε  στο  σπίτι μας.
Συγχαρητήρια και στους γονείς των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια του τελικού.
 Πριν το τελικό και για μία εβδομάδα η ομάδα νέων βρέθηκε σε τουρνουά που έγινε στη Κω.
Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τερματίζοντας στον όμιλό της  πρώτη με πέντε νίκες [ Λεχαιό Κορινθίας 5-2, Α.Ο.Σάμου 2-1,Πολυβώτης Νισύρου 3-1, ΠΑΟΚ ΚΩ 5-1 και Προμηθέας Λάρισας 2  με 2-0.

Στην προημιτελική φάση η ομάδα μας κέρδισε την Αφαντού Ρόδου με 3-1 και στην ημιτελική φάση ο αγώνας με την ομάδα του Προμηθέα Λάρισας 1 στην κανονική του διάρκεια ήρθε 1-1 αλλά στη διαδικασία των πέναλτι ηττηθήκαμε με 4-3 και έτσι η ομάδα μας έπαιξε στον μικρό τελικό κερδίζοντας την ομάδα της Μικτής Κω με 4-1,κατακτόντας έτσι την τρίτη θέση. Θα πρέπει να σημειώσουμε τα κολακευτικά σχόλια που ακουγόντουσαν για την ομάδα μας από όλους όσους παρακολούθησαν το τουρνουά αλλά και το ότι ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν από την ομάδα μας ο Ζαούρης με 12 γκολ. Νίκη και για την   ομάδα των παμπαίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με δύο γκολ του Φλώρου  την  ομάδα της Προποντίδας με   2-1.
Στον τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκαν εντελώς δωρεάν αθλητές και γονείς της σχολής.
 

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στην τελική φάση του  τουρνουά των σχολών του Ολυμπιακού βρέθηκαν αθλητές της σχολής. Αγωνίστηκαν με άλλες σχολές σε εκπαιδευτικούς αγώνες και στο τέλος όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά δώρα.
Μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site της ομάδας  aelilantiou.gr
για τα νέα της ομάδας.