Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13/6/2013
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 Την Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με τα θεατρικά: της ΣΤ2 «Τι θα γίνω» και....
«Το αλογίσιο όνομα» και της ΣΤ1 «TV Κολιτσίδα», «Εκπομπή + TV Μαζί», «Λόρδας Τζίτζικας» που επιμελήθηκε ο δάσκαλος Θεατρικής Αγωγής και γνωστός ηθοποιός κ. Φώτης Αρμένης. Επίσης όλες οι τάξεις παρουσίασαν καταπληκτικούς παραδοσιακούς χορούς που δίδαξαν οι γυμναστές κ. Έφη Βαρβάρου και κ. Πέτρος Γαρατζόγιαννης.
Στο τέλος τα τμήματα Παραδοσιακού (δίδαξε η Χρύσα Τσιάπλικα και Μοντέρνου Χορού (δίδαξε η Έυη Γιαννοπούλου) που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παρουσίασαν δείγμα της δουλειάς τους ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον αποχαιρετισμό στους μαθητές της Έκτης Τάξης που αφήνουν τα θρανία του 5ου και ανοίγουν πλώρη για το Γυμνάσιο. Οι μαθητές της Έκτης χόρεψαν στους ξέφρενους και χαρούμενους ρυθμούς ενός υπέροχου μιούζικαλ που οργάνωσε η Έφη Βαρβάρου
ενώ στη συνέχεια ο Σύλλογος Γονέων τους απένειμε πρωτότυπα αναμνηστικά δώρα. Πρόκειται για DVD με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές οι οποίοι μιλούν για την εμπειρία των πρώτων χρόνων τους στα θρανία του 5ου, ευχαριστούν τους δασκάλους, μιλούν για τα όνειρά τους και δίνουν ραντεβού 11 χρόνια μετά στις 14 Ιουνίου του 2024 στο Κόκκινο Σπίτι.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της Διευθύντριας κ. Φωτεινής Αρτσίτα που ευχαρίστησε γονείς δασκάλους και παιδιά για την αποδοτική φετινή δουλειά στο Σχολείο, και έκλεισε με χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ελένης Κατσούλη η οποία συνεχάρη τους μαθητές και τους δασκάλους για την καταπληκτική εκδήλωση αλλά και για το έργο που συντελείται στο Σχολείο.