Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Την 1 Ιουλίου ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έχει την Γενική του Συνέλευση.
Σίγουρα αυτή η Γενική Συνέλευση είναι πιστεύω από τις περισσότερο κρίσιμες, αφού οι διοικούντες την ΠΑΕ αποφάσισαν να φτιάξουν μια ομάδα με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών από την ΕΥΒΟΙΑ, αλλά πιστεύω πως θα εμπιστευθούν και προπονητή από την Εύβοια.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε όσους μέχρι σήμερα πρόσφεραν στην ομάδα, είτε αυτοί ήταν ποδοσφαιριστές, είτε προπονητές.
Πέρασαν πολλοί οι οποίοι δεν ήταν από την Εύβοια, αλλά δεν ήταν λίγοι και αυτοί που υποσχέθηκαν πολλά και πρόσφεραν λίγα.
Ακούσθηκαν πολλά ειδικά τους τελευταίους μήνες και ....
κάποιοι μάλιστα προσπαθούν να δημιουργήσουν και εντυπώσεις.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουν με ειλικρίνεια και να βρούνε την δύναμη να παραδεχθούν πως έδωσαν λίγα ή πολλά στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά σίγουρα στις τσέπες τους έβαλαν περισσότερα απ΄ όσα προσέφεραν με την απόδοσή τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σε λίγες μέρες θα ετοιμάσουμε ένα θέμα για τον ΗΡΑΚΛΗ και θα γράψουμε πολλά. Δεν θα θίξουμε κανέναν, αλλά θα γράψουμε αλήθειες, γιατί δεν μπορούμε ν΄ ακούμε για προπονητές θεούς, την ώρα που και οι πέτρες γνωρίζουν πως αυτοί οι προπονητές με τον τρόπο τους έκοψαν την φόρα του ΗΡΑΚΛΗ.
Θα μιλήσουμε για ¨ιστούς και σημαίες¨, αλλά και γι΄ ανθρώπους οι οποίοι κέρδισαν από τον ΗΡΑΚΛΗ, αλλά δεν τον σεβάσθηκαν.