Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ- ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Εγγραφές νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Ψαχνών για το σχολικό έτος 2013 - 2014.

Οι εγγραφές νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Ψαχνών για το σχολικό έτος 2013 - 2014 θα παραλαμβάνονται από 03/06/2013 έως και 21/6/2013 από το γραφείο διοίκησης της ∆Η.Κ.Α.∆Ι.ΜΕ, που εδρεύει στο ∆ημοτικ ό Κατάστημα επί της οδού Αβάντων 18 στα Ψαχνά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
∆εκτές θα γίνονται εγγραφές παιδιών, τα ,,,

οποία έχουν συμπληρώσει τα 2 ½ έτη της ηλικίας τους, δεν φορούν πάνες και αυτοεξυπηρετούνται.
Απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά :
1.Αίτηση από την μητέρα, ή τον πατέρα ή τον κηδεμόνα του παιδιού (έντυπο δίνεται από το γραφείο διοίκησης του παιδικού σταθμού).
2.Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.
3. Βεβαίωση του εργοδότη των γονιών ότι είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργαστούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής.
4. Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, στην οποία πρέπει να βεβαιώνεται επίσης ότι έχει γίνει ο απαραίτητος εμβολιασμός ανάλογα με την ηλικία του.
5.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης των γονιών
6.Υπεύθυνη ∆ήλωση του γονέα στην οποία θα αναφέρεταιποιος θα παραλαμβάνει το παιδί από το σχολείο.
7.Αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος
8. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός από όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στην χώρα μας, όπως αυτό αποδεικνύεται από της ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.
Ενημερώνουμε επίσης ότι για την φοίτηση των νηπίων οι γονείς υποχρεούνται να καταβάλλουν τροφεία, 120,00 ευρώ ανά παιδί το μήνα ή 100,00 ευρώ ανά παιδί το μήνα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, σε μηνιαίες δόσεις, για όλους τους μήνες φοίτησης των νηπίων ανεξάρτητα από τις ημέρες παρουσίας τους μέχρι και την λήξη της σχολικής χρονιάς.
Η Πρόεδρος της ∆Η.Κ.Α.∆Ι.ΜΕ.
Γεωργία Τζάθα