Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Μέσω Ιταλικής τηλεοπτικής παραγωγής
το τουριστικό προϊόν της Χαλκίδας θα ταξιδέψει
στις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών στο εξωτερικό


 Τους συντελεστές της Ιταλικής τηλεοπτικής ταξιδιωτικής παραγωγής «Jump On Board in Grecia, alle Sporadi» υποδέχθηκαν στη Χαλκίδα, έναν από τους σταθμούς του ταξιδιού τους, εκπρόσωποι του Δήμου Χαλκιδέων και του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

Το τεχνικό συνεργείο και οι πρωταγωνίστριες της ταξιδιωτικής σειράς κατέπλευσαν χθες (Τετάρτη, 19 Ιουνίου) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της πόλης, όπου τους υποδέχτηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος - Πρόεδρος της...
Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, Κώστας Ρουσόπουλος και ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος, Κώστας Μπαρούτας, συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία του Λυκείου Ελληνίδων με παραδοσιακές στολές.

Τους προσφέρθηκαν αντίτυπα του ξενόγλωσσου Τουριστικού Οδηγού της Χαλκίδας (που έχει εκδώσει ο Δήμος) και καλάθια τοπικών προϊόντων (ποτά και γλυκά, προσφορά του Επιμελητηρίου), τους έγινε ενημέρωση για το τοπικό τουριστικό προϊόν και τους παρουσιάστηκε –στη συρταρωτή γέφυρα- το παλιρροϊκό φαινόμενο του Ευρίπου ενώ αργότερα, τους παρατέθηκε (από το Επιμελητήριο) δείπνο σε παραλιακή ταβέρνα με γεύσεις πιάτων της Εύβοιας.
Το πέρασμά της Ιταλικής τηλεοπτικής ταξιδιωτικής παραγωγής από τη Χαλκίδα κινηματογραφήθηκε και θα συμπεριληφθεί στη σειρά. Με την πόλη να προβάλλεται στις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΗΣ
Πρόκειται για τη σειρά «Jump On Board in Grecia, alle Sporadi» που θα βγει στον αέρα το Δεκέμβριο σε 6 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών.
Η σειρά θα παρουσιαστεί στο Nautical Channel, το οποίο έχει σήμα σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο και θα μεταδοθεί στα αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και γερμανικά. Θα παρουσιαστεί επίσης από το δορυφορικό κανάλι SKY Yacht & Sail και το δορυφορικό κανάλι Aqua Italia. Το Nautical Channel έχει τηλεθέαση που φτάνει τα 15.000.000 άτομα το χρόνο ενώ στην Ιταλία, στο κανάλι SKY Yacht & Sail την εκπομπή θα παρακολουθήσουν 500.000 τηλεθεατές και στο Aqua Italia 300.000 τηλεθεατές. Κάθε επεισόδιο θα μεταδίδεται 18 φορές την εβδομάδα σε κάθε κανάλι του Nautical Channel και 10 φορές την εβδομάδα στα κανάλια SKY Yacht & Sail και Aqua Italia.
Σύμφωνα με το story της σειράς, 3 κορίτσια εξερευνούν το Αιγαίο και τα νησιά των Σποράδων πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό, το οποίο μαθαίνουν παράλληλα να οδηγούν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους βλέπουν όμορφα μέρη, ανακαλύπτουν την ιστορία και την παράδοση του κάθε τόπου και γεύονται την τοπική κουζίνα. Καθοδηγητές τους σε αυτή την όμορφη περιπέτεια είναι οι κάτοικοι του κάθε τόπου, οι οποίοι τους βοηθούν να ζήσουν την εμπειρία τους μέσα από αυτό το ταξίδι.