Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας κατά την Συνεδρίαση της, την Πέμπτη 11/07/2013, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
- Συμμετέχει ξεκάθαρα, μέχρι εσχάτων, στον προφανώς δίκαιο αγώνα των υπαλλήλων των ΟΤΑ, οι οποίοι τίθενται αδικαιολόγητα υπό καθεστώς διαθεσιμότητας και απόλυσης.
- Διαμαρτύρεται έντονα για την άδικη, ύπουλη και αντιεργατική απόφαση των κυβερνόντων να καταργήσουν συγκεκριμένες υπηρεσίες στους....
Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πλήττοντας την ομαλή τους λειτουργία, απολύοντας και οδηγώντας στην απόγνωση χιλιάδες εργαζομένους.
- Καταγγέλλει απερίφραστα την απαράδεκτη αυτή απόφαση, η οποία θίγει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εξυπηρετεί αποκλειστικά τις μνημονιακές επιταγές και όχι το δημόσιο συμφέρον.
-Τα δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, στην πατρίδα, την ασφάλεια, τις κοινωνικές παροχές και την ποιότητα ζωής είναι αδιαπραγμάτευτα.
Ως εκ τούτου, διατρανώνουμε την αντίθεση μας σε οποιασδήποτε μορφής μείωση προσωπικού ή ενέργειας που θίγει τα συμφέροντα του Λαού και των Εργαζομένων.
Θα μας βρουν μπροστά τους!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ