Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γιαννης Σιαγιάννης

Η ανευθυνότητα και η διαχειριστικη ανικανότητα σε εξέλιξη....


"Επένδυσαν" στο κοινωνικό επικοινωνιακο πρόσωπο της φροντίδας προς τους ΡΟΜΑ του Αλιβεριου. Χωρίς σπουδή,συγκροτημένη πολιτική για τις μειονότητες, και υπερφίαλες ενέργειες και διακηρύξεις. Γιγάντωσαν με τις υποσχέσεις τους τη μειονοτική γκετοποίηση και εξαθλίωση αλλά και τη λεηλασια του.... περιβαλλοντος του Νταμαριού στο Στενο Αλιβεριου.
Αγνόησαν τις διαχρονικές εκκλήσεις των κάτοικων και τις πλήρως αιτιολογημενες αντιδρασεις τους. Δεν υλοποίησαν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μετεγκατασταση τους αποδεικνυοντας αλλη μια φορά την ανικανότητά τους. Όταν -και συμβαίνει συχνά- είναι κατώτεροι των περιστάσεων διαρρέουν οτι φταίει η Αντιπολιτευση που
δεν προτείνει θέση !!! 
Και όταν τα τίναξαν όλα στον αέρα, εγκαλούν!!! το Δασαρχείο γιατί δεν επιλαμβανεται της αυθαίρετης κατάληψης...... Δείχνοντας το πραγματικό κοινωνικό τους πρόσωπο !!!
Γιατί το Δασαρχειο πράττοντας υπηρεσιακά θα μηνύσει τους ΡΟΜΑ , θα τους επιβάλει τα αναλογούντα πρόστιμα και θα τους οδηγήσει σε δικαστικές περιπέτειες..... ναι τους εξαθλιωμενους ...που ήθελαν δήθεν να στηρίξουν ! Για να τους πουν μετά οτι το Δασαρχείο φταίει ....όχι εμείς .....
Με το πρόβλημα να παραμένει άλυτο και να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο... Το πρόβλημα τους να κερδίσουν πολιτικό χρόνο.!
Τα προβλήματα ? Ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά γιαυτα.
Όλα είναι μια επικοινωνιακη δυστυχώς φούσκα !!!