Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χαλκίδα 26/9/2013

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,
στη χτεσινή γενική συνέλευση των προέδρων όλων των ΕΛΜΕ της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας με ταυτόχρονη συνέχιση όλων των κινητοποιήσεων και δράσεων, προκειμένου τα ζητήματα της εκπαίδευσης να παραμείνουν ανοικτά και να δημιουργηθούν όλες ...
οι απαραίτητες συμμαχίες στο κοινό μέτωπο υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα του σχολείου.
Στα πλαίσια αυτών των δράσεων η ΕΛΜΕ μας έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με άλλα σωματεία, φορείς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.
Στο άλλο μεγάλο μέτωπο του αντιφασιστικού αγώνα η ΕΛΜΕ μας συμμετέχει και σας καλεί όλους και όλες στην αντιφασιστική εκδήλωση που πραγματοποιείται από διάφορους φορείς και συλλογικότητες της πόλης, σήμερα Πέμπτη 26/9 στις 7:30 στην πλατεία Αγ. Νικολάου.(επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο).
Συνάδελφισσες και συνάδελφοι,
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να απευθύνουμε σε όλους και όλες εσάς τους/τις μάχιμους/ες εκπαιδευτικούς, που με αυταπάρνηση συμμετείχατε και θα εξακολουθήσετε να συμμετέχετε στον αγώνα για την προάσπιση της Δημόσιας και Δωρεάν εκπαίδευσης για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, ένα θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό και την ακλόνητη πεποίθησή μας ότι οι αγώνες που δίνονται για την εργασιακή μας αξιοπρέπεια, την αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και της διασφάλισης της δημοκρατίας σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου δεν μπορεί παρά να είναι ένας αγώνας νικηφόρος.
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος    Η γεν. γραμματέας
Κολιού Όλγα    Νίκα Χαρά