Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ηρεμία κύριοι..

Δεν φταίω εγώ κύριοι για τις κωλοτούμπες και για τα διάφορα μαγειρέματα και τους συμβιβασμούς.
Δυστυχώς έχετε δίκιο. Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου.
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΕ και γενικότερα όσοι έχουν την ευθύνη για τα πρωταθλήματα υποδομών, δεν άντεξαν στις πιέσεις και ουσιαστικά μας είπανε πως μπορεί ο καθένας να πηγαίνει το ανήλικο παιδί του στα γήπεδα κι εκεί αυτό να.....
μαθαίνει πως κάποιοι παράγοντες και κάποιοι προπονητές μπορούν να βρίζουν χυδαία, να προπηλακίζουν, να κάνουν άσεμνες χειρονομίες, να διαφημίζουν τις ικανότητές τους στο σεξ και να μην τρέχει τίποτα!!
Ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να μην επιτρέψει να περάσει έτσι αυτό το θέμα. Έχει παιδιά. Είναι γονιός και δεν θα ήθελε ποτέ να βρεθεί στην θέση που βρέθηκαν τα άλλα παιδιά και οι γονείς τους.
Κύριε Παπακωνσταντίνου να σας θυμίσω πως ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με πολλούς μήνες αποκλεισμό και καλά κάνατε επειδή έβρισε. Εκείνος ο ποδοσφαιριστής δεν έβρισε ούτε ανήλικα παιδιά, ούτε τους γονείς τους. Έβρισε παράγοντες. Καλά κάνατε λοιπόν και τον τιμωρήσατε, όπως καλά κάνατε και τιμωρήσατε με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα και την ακαδημία της Ερέτριας επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι μπήκαν στο γήπεδο και εκαναν όσα έκαναν.
Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες τώρα. Θα περιμένω την αντίδρασή σας και θα επανέλθω.
Κύριε πρόεδρε κανείς διαιτητής και κανείς παράγοντας δεν θα μπορεί πλέον να σταθεί στα γήπεδα, αφού δεν θα μπορεί κανείς να τιμωρήσει τους παράγοντες που θα βρίζουν προπονητές, διαιτητές ή άλλους παράγοντες με τον γνωστό πλέον τρόπο πανηγυρισμού!!!!
Κύριε πρόεδρε, η πειθαρχική αποφασίζει για τις ποινές, αλλά όταν μιλάμε για την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία της ΕΠΣΕ ο λόγος σ΄ εσάς.
Αν πραγματικά δεν είχε γίνει τίποτα απ΄ όσα λέγονται και όσα γράφει το φύλο αγώνα, τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία τιμωρία.
Καλή σας μέρα