Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η αλήθεια για το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως οι καθαρές κουβέντες δεν βλάπτουν κανέναν και πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να λειτουργεί με κανόνες, με διαφάνεια και με τις όποιες αντίθετες απόψεις. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται να λέει δημόσια την άποψή του και φυσικά θα πρέπει όταν με κάτι δεν συμφωνεί να παίρνει το καπελάκι του και να φεύγει.
Ηρθε ένα μήνυμα το μεσημέρι στις 11.54 το οποίο διάβασα περίπου στις 13.00 και το οποίο δεν σας κρύβω πως με ενόχλησε, γιατί δεν θέλω να πιστεύει κανείς πως θέλω να κουκουλώσω την αλήθεια. Δημόσια λοιπόν ζήτησα λίγο χρόνο για.....
να κάνω το ρεπορτάζ και να απαντήσω.
Άρχισα λοιπόν και πήρα απαντήσεις.
Το αποτέλεσμα από το ρεπορτάζ, απογοητευτικό. Λυπάμαι. Λυπάμαι πραγματικά πολύ.
Τώρα κατάλαβα γιατί δεν υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Λυπάμαι γιατί πίστευα πως δεν είναι κακό να υπάρχουν αντίθετες απόψεις σε ένα Δ.Σ.
Αυτό όμως που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι απίστευτο.
Ομόφωνα αποφασίσθηκε η παραμονή του προπονητή κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη στον πάγκο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού όμως πρώτα όλοι πλην ενός είχαν αντίθετη άποψη!!!
Ο κ. Καθαροσπόρης έθεσε καθαρά θέμα. Είπε πως επιθυμεί την παρουσία του κ. Τοκπασίδη στον πάγκο και πως αν αποφάσιζαν διαφορετικά, θα αποχωρούσε και ο ίδιος.
Έτσι όλοι οι υπόλοιποι που είχαν άλλη άποψη τελικά άλαξαν την άποψή τους και φήφισαν ΝΑΙ στην παραμονή του κ. Τοκπασίδη.
Η δική μου άποψη ηταν και παραμένει ίδια. Ξέρω πως ευθύνη για την κατάσταση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει μόνο ο κ. Τοκπασίδης. Έχουν μεγαλύτερη ευθύνη κάποιοι οι οποίοι λένε ΟΧΙ, αλλά ψηφίζουν ΝΑΙ.
Οι λόγοι είναι γνωστοί.
Το τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση τους δεν το γράφω, γιατί για να το κάνει κάποιος πρέπει να εχει και κάποια πράγματα.
Τέλος πάντων. Πιστεύω πως το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει υποχρέωση να προχωρήσει σε ανακοίνωση, για να ενημερωθεί ο κόσμος και να ξεκαθαρίσουν την θέση τους τα μέλη του ΔΣ.