Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μανιάτης: «Το μυαλό μας στο Βουκουρέστι»

Ο Γιάννης Μανιάτης αφήνει πίσω τη νίκη επί της Ρουμανίας και σκέφτεται ήδη τον επαναληπτικό στα Βαλκάνια. Ο μέσος του Ολυμπιακού, τόνισε συγκεκριμένα: «Ήμασταν καθ’ όλη τη διάρκεια προετοιμασμένοι. Ο Σάντος μας βοήθησε πολύ στη ψυχολογία και πιστεύω πως σήμερα ήμασταν εξαιρετικοί με ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Θέλαμε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ. Το καταφέραμε. Ο Μήτρογλου είναι σε ....
εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει εύκολα. Μέσα στο παιχνίδι το πιστεύαμε πολύ. Το θέλαμε, το δείξαμε και ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη.
Αγωνιζόμαστε όλοι ξεχωριστά. Ξέρουμε τι θα κάνουμε. Ό,τι ακούμε το κρατάμε και το βγάζουμε στο γήπεδο. Από το πρώτο λεπτό ήμασταν πολύ καλύτεροι. Βγάλαμε ενέργεια σε όλο το παιχνίδι. Άποψή μου είναι πως μόλις σημειώθηκε το δεύτερο γκολ, καταλάβαμε πως ήμασταν ανώτεροι. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Το μυαλό μας είναι στο Βουκουρέστι. Εκεί συγκεντρωνόμαστε πλέον. Εάν παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Τους σεβόμαστε, αλλά θα δείξουμε ξανά τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω και πιστεύω πως θα πάρουμε την πρόκριση».