Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΛΗΛΑΣ - ΕΥΒΟΪΚΟΣ 4 - 1

Μπορεί να έχασε ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει ένσταση γιατί θεώρησε γρουσούζικο το νούμερο 13 που είχε στη φανέλα ο Σιμιτζής!!!!!
Ο διαιτητής κ. Μάγειρας έστειλε στο 10΄ τον Σιμιτζή ν΄ αλλάξει φανέλα και να φορέσει αυτή με την οποία ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνα. Αυτό έγινε και ο Σιμιτζής επανήλθε στον αγώνα με την κανονική φανέλα και μάλιστα πέτυχε 2 γκολ.
Σύμφωνα λοιπόν με το δικό μου μυαλό αν ο Σιμιτζής έμεινε με ....
το 13 στην πλάτη, δεν θα έβαζε γκολ!!!!!
Ένσταση λοιπόν για να έχει και κανένα έσοδο η ΕΠΣΕ.
Εγώ έχω μια ερώτηση προς τον παρατηρητή του αγώνα τον κ. Δαφνή, αλλά και προς τους 3 καλούς και αγαπητούς διαιτητές του αγώνα.
Κύριοι, όταν ένας παράγοντας είναι τιμωρημένος και μάλιστα για 4 αγωνιστικές, πως είναι δυνατόν να πηγαίνει στο γραφείο των διαιτητών;
Κύριοι της ΕΠΣΕ, τι ισχύει όταν ένας τιμωρημένος παράγοντας, αδιαφορεί για την απόφασή σας και πηγαίνει στους διαιτητές; Κύριοι κάνουμε και χάρες; Μήπως επειδή ήρθε στα γραφεία σας και μιλούσε υβριστικά για μένα;
Ξεχάσατε πως έβριζε εσάς και τους διαιτητές;
Για να δούμε αγαπητέ κύριε Δαφνή αν θα εφαρμοσθεί τώρα ο κανονισμός.
Εμένα δεν μ΄ ενοχλεί το πως με αποκαλούσε ο κ. αυτός μέσα στα γραφεία σας. 
Το έμαθε η οικογένειά μου όμως και ενοχλήθηκε, αφού δεν έχει παιδιά μόνο αυτός ο κύριος, αλλά έχω κι εγώ.
Για να δούμε λοιπόν κύριοι αν θα κάνετε πως δεν ακούσατε και δεν είδατε.
Όσο για την όποια ένσταση, η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει, ακόμη κι όταν ένας ποδοσφαιριστής "αερίζεται" εντός αγωνιστικού χώρου και δημιουργεί αποπνικτική ατμόσφαιρα.