Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Γιώργος Στούπας

Ο εγκέφαλος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Ο κ. Γιώργος Στούπας ο οποίος ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά όλα τα εργαλεία, ακόμη και το ρόπαλο του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Κύριε Στούπα σας βγάζω το καπέλο και ειλικρινά σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τα βήματά σας και να βοηθήσουμε, ίσως γιατί τρέχατε πολύ, ίσως γιατί οι δυνάμεις μας δεν φτάνουν για ....
τόσο ψηλά, ίσως γιατί δεν πιστέψαμε στις ικανότητές σας, ίσως γιατί, πιστεύαμε τον κ. Γκαγκάτση, τον κ. Κούγια, τον κ.  Βελή και όλους τους πονεμένους.
Κύριε Στούπα, τώρα μπορώ να το γράψω. 
Υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ δεν είχα την δυνατότητα και την πολυτέλεια να κάνω κάτι και να βοηθήσω τον ΗΡΑΚΛΗ. Δεν διασύρθηκα πάντως και δεν είμαι τώρα υποχρεωμένος να κάνω κωλοτούμπες. 
Δεν "έθαψα" τον κ. Γράφα και να βρεθώ σήμερα σε φάση να τον αποκαλώ μάγκα, μεγάλο προπονητή και θεό.
Δεν "έθαψα" την διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, όπως έκαναν πολλοί, όταν σταματήσατε την συνεργασία με τον κ. Λάμπρου, για να βρεθώ σήμερα να λέω πως ήταν έξυπνο αυτό που κάνατε τότε.
Δεν "έθαψα" την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, στα άσχημα αποτελέσματα και δεν σας αποκάλεσα πουλημένους, όπως έκαναν αυτοί που σήμερα τρέχουν πίσω σας, για να πάρουν λίγη από την δόξα και να μας πούνε πως είναι πάντα δίπλα στον ΗΡΑΚΛΗ.
Δεν σας "έθαψα" λέγοντας πως κάποιοι δίνουν χαρτάκια με την σύνθεση στους προπονητές, για να τρέχω σήμερα και να θέλω δηλώσεις για παράδειγμα από τον κ. Πατσατζόγλου.
Κύριε Στούπα, ξέρετε γιατί τα γράφω όλα αυτά;
Γιατί όταν με το καλό τελειώσει αυτή η μαγική χρονιά, θέλω να μπορώ να γράψω με ονόματα αυτά που ξέρω.
Να μπορώ να γράψω ΕΛΕΥΘΕΡΑ την δική μου άποψη, χωρίς να κάνω ζημιά στον ΗΡΑΚΛΗ, αφού όλα θα έχουν τελειώσει.
Κύριε Στούπα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν μας έχει ανάγκη, αλλά τον έχουμε ανάγκη.
Κρατήστε τον ψηλά, με την βοήθεια των συνεργατών σας.
Καλή συνέχεια.