Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Καλημέρα

Αύριο Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο των Ψαχνων  ΗΡΑΚΛΗΣ δίνει τον προτελευταίο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος και τελευταίο στην έδρα του με αντίπαλο την Καλλιθέα.
Οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών πήγαιναν κάθε Κυριακή στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της και να πάει στα μπαράζ. κερδίζοντας την ΚΑΛΛΙΘΕΑ ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι στα μπαράζ ακόμη κι αν χάσει τον τελευταίο αγώνα με τον ΦΩΣΤΗΡΑ εκτός έδρας.
Τι θέλει λοιπόν ο ΗΡΑΚΛΗΣ; Θέλει κόσμο στο γήπεδο. Οι φίλοι του δεν φτάνουν και αυτό το ξέρουν όλοι. Τώρα πρέπει να πάμε όλοι στο γήπεδο. Τώρα ο καιρός θα είναι καλός και θα ....
πρέπει να το κάνουμε σαν εκδρομή και μάλιστα οικογενειακή. Δεν έχει σημασία πλέον αν είμαστε ΗΡΑΚΛΑΡΕΣ ή όχι. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έστω και για μια μέρα.
Ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ δεν έχει αγώνα αυτή την εβδομάδα όπως δεν έχει και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι ομάδες της Α1 παίζουν ΚΥΡΙΑΚΗ. Γιατί να μην πάνε όλες οργανωμένα στα Ψαχνά; Γιατί να μην βοηθήσουμε αυτή την ομάδα η οποία μας έχει κάνει περήφανους;
Φίλες και φίλοι ΚΑΛΗΜΕΡΑ, αλλά αυριο ας αφιερώσουμε την μέρα μας στον ΗΡΑΚΛΗ. Είναι η ομάδα της Εύβοιας και πρέπει να την στηρίξουμε. Πρέπει ως φίλαθλοι να γίνουμε ο 12ος παίκτης.
Προσωπικά πιστεύω πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα κερδίσει την ΚΑΛΛΙΘΕΑ, όπως κέρδισε και τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ και μάλιστα εκτός έδρας.
Πάμε λοιπόν Ψαχνά για να αισθανθούμε πως έστω και μόνο σε έναν αγώνα βοηθήσαμε κι εμείς. 
Πάμε Ψαχνά όχι για να μας δούνε ή για να παριστάνουμε τους ΗΡΑΚΛΑΡΕΣ, αλλά γιατί θέλουμε να πάει ακόμη πιο ψηλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ και το ίδιο θέλουμε για κάθε ομάδα της Εύβοιας.
Καλή επιτυχία στον ΗΡΑΚΛΗ.