Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΚΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΛΩΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), Ελένη Αϊδίνη, μετά από ενημερωτική συνάντηση που είχε με το υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού, με μέλη του Δ.Σ. και αθλητές των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, εστίασε την προσοχή της σε χρόνια προβλήματα και αιτιάσεις των συλλόγων, με πρωτεύον αίτημα, την αλλαγή των Αντικυματικών Πλωτήρων, σε αντικατάσταση των.....

παλαιών που μετά από 15 χρόνια χρήσης, ήταν παντελώς ακατάλληλοι για κολυμβητικούς αγώνες.
Εκτιμώντας την κατάσταση και μετά από αυτοψία, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, ανταποκρινόμενη στο πάγιο αυτό αίτημα, άμεσα με εντολή της κίνησε τις διαδικασίες για την προμήθεια και εγκατάσταση νέων πλωτήρων.
 

Έτσι, από χθες Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, τοποθετήθηκαν 7 σύγχρονοι αντικυματικοί πλωτήρες για τις 8 διαδρομές του Κολυμβητηρίου, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα και χρηστότητα των διαδρομών για τις αγωνιστικές και προπονητικές ανάγκες των αθλητών κολύμβησης, οι οποίοι και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη νέα αυτή εικόνα των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου.
Σε δεύτερη φάση θα γίνει και η προμήθεια νέων ειδικών μηχανισμών για τη συλλογή και επανατοποθέτηση των πλωτήρων, διαδικασία που απαιτείται όταν γίνεται χρήση της πισίνας για αγώνες πόλο και για εργασίες συντήρησής της.