Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Έμπαινε, Γιώργο (3)

ΕΡ.:Είπατε για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Από νεαρός στο γήπεδο ζήσατε όμορφες στιγμές με τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Μου έλεγε φίλος πως σας θυμάται πώς πανηγυρίζατε κάθε φορά που κέρδιζε η ομάδα.
ΑΠ.:Αν ανοίξω το στόμα μου, θα πάνε πολλοί να κρυφτούν. Δεν θέλω όμως να το κάνω. Εύχομαι να σταματήσουν να λένε βλακείες. Αυτοί που άνοιξαν το στόμα τους και βρίζουν, να ξέρουν πως δεν έχουν λεφτά για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αλλά για να δείξουν πως κάποιοι είναι. Τα έφαγαν για τον.....

εαυτούλη τους δηλαδή κι ας λένε ό,τι θέλουν. Αυτοί έτρωγαν τα λεφτά και ήθελαν άλλοι να τους ''καθαρίζουν'' αγώνες. Πώς άραγε θα γινόταν αυτό; Γιατί λοιπόν να γίνουμε όλοι ίδιοι;
Αυτοί που μας κατηγορούν πως δεν στήσαμε παιχνίδια ή δεν βάλαμε διαιτητές να σφαλτσοσφυρίξουν, μας λένε πως θέλουν να έρθουν να διοικήσουν το Ευβοικό Ποδόσφαιρο, γιατί αυτοί ξέρουν να κάνουν αυτά που εμείς δεν ξέρουμε!!


ΕΡ.:Τους θάψατε τώρα ή κάνω λάθος;
ΑΠ.:Αυτοί μας θάβουν κάθε μέρα, κάθε μέρα. Τι νομίζουν πως θα μείνουμε με κλειστό το στόμα; Όχι, κύριοι, το Ευβοικό Ποδόσφαιρο δεν θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση της παράγκας. Οι αξίες θα φαίνονται στα γήπεδα. Λάθη, ναι, αλλά όχι ''φτιάξε'' εσύ αυτό να ''σου φτιάξω'' εγώ το άλλο.
...σε λίγο η συνέχεια