Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση ΕΠΟ

Μετά τις δηλώσεις που έκανε το πρωί σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.
«Απαντώντας σε όσα δήλωσε το πρωί σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος η ΕΠΟ επισημαίνει τα εξής:
1) Προφανέστατα η μνήμη του κυρίου Αλαφούζου είναι ασθενική!!Γιατί αν δεν ήταν,ο ....

πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα θυμόταν με ποιον τρόπο η ομάδα του αγωνίστηκε στη διοργάνωση του τελευταίου πρωταθλήματος. Να του φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη τονίζοντας ότι τόσο η UEFA όσο και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν είχαν δώσει στον Παναθηναϊκό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα μετά από την απόφαση που έλαβε Επιτροπή Δικαστών της ΕΠΟ. Αυτών των δικαστών τους οποίους ο κ. Αλαφούζος και οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοί του τώρα μειώνουν και λοιδωρούν. Εκείνη η απόφαση λοιπόν έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό ο οποίος έπαιξε στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας μέσω αυτού το δικαίωμα ν αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Champions League !!! Αυτά για να βοηθήσουμε τον κύριο Αλαφούζο θα θυμηθεί καλύτερα...

2) Για το θέμα του αρχιδιαιτητή, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Super League ψήφισε θετικά για τον Χιού Ντάλας γνωρίζοντας  το πώς θα λειτουργήσει ο Σκοτσέζος παράγοντας, ο οποίος -θυμίζουμε-  είναι νούμερο 2 στην ιεραρχία της UEFA. Φαίνεται όμως ότι με την πρώτη φάση πέναλτι διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα και ο κύριος Αλαφούζος επιτέθηκε στην διαιτησία. Καθένας κρίνει και καταλαβαίνει το γιατί…

3) Το ποιος μιλάει και από ποια τηλέφωνα δεν είναι θέμα του κυρίου Αλαφούζου να το κρίνει. Η σχετική υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Τονίζουμε και πάλι ότι εμείς δεν πρόκειται να μπούμε στη λογική της παρεμπόδισης της λειτουργίας της δικαιοσύνης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η μυστικότητα της δεν πρέπει να παραβιάζεται από κανέναν. Δε θα ακολουθήσουμε τα χνάρια σε αυτό, ούτε του ΣΚΑΪ ούτε του κυρίου Αλαφούζου».