Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Ισόπαλη 1-1 η Εθνική Παίδων με Τουρκία

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Παίδων, στο δεύτερο και τελευταίο της φιλικό ματς με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 (40΄ Βάρκας), όμως έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, παρά το γεγονός ότι είχε....
την τελευταία στιγμή τρεις απώλειες παικτών λόγω ίωσης (Πίσπας, Νικολάου) και τραυματισμού (Ρέτσος).
ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Μπέτσας, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Γιαννούτσος, Νάτσος, Λημνιός (70΄ Τζουμάκης), Μίγγος (63΄ Κηπουρός), Βάρκας, Παυλίδης, Αρμενάκας (41΄ Λάμπρου)
«Ήταν σημαντικοί αυτοί οι δύο φιλικοί αγώνες με την Τουρκία, καθώς εντάσσονταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του EURO. Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε όλα τα παιδιά και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Ακόμη και στο σημερινό παιχνίδι, δεν επηρεαστήκαμε από τις απουσίες της τελευταίας στιγμής και ήμασταν ανώτεροι. Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και ότι οι παίκτες έκαναν καλή προετοιμασία με τους συλλόγους τους. Θεωρώ ότι η Εθνική θα παρουσιαστεί έτοιμη στα επίσημα ματς της Λετονίας και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους όλες αυτές της μέρες», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Μπάμπη Ζελενίτσα.