Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑΛΟΣ, Πρόεδρος ΣΚΥΡΟΥ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία

Αυτή είναι η αλήθεια για την ομάδα της ΣΚΥΡΟΥ, καθώς οι ποδοσφαιριστές της εργάζονται καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου στο νησί, με αποτέλεσμα η ομάδα να χρειάζεται λίγο χρόνο στο ξεκίνημά της για να μπει στο πρωτάθλημα..''Δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, την προετοιμασία συνήθως την ξεκινάμε με...
τους αγώνες του πρωταθλήματος. Σε 4-5 εβδομάδες πιστεύουμε να έχουμε μπει σε κανονικούς ρυθμούς'', δήλωσε ο Πρόεδρος της ΣΚΥΡΟΥ κ Γιαλός.
Ο κ. Γιαλός είναι και πατέρας του τερματοφύλακα της ομάδας Γιαλού, για τον οποίο, όσοι τον παρακολούθησαν στο παιχνίδι και είναι γνώστες του ποδοσφαρίου, είχαν τα καλύτερα να πουν. Ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τα προσόντα του, αν και ο πιτσιρικάς (14-15 χρονών είναι) στεναχωρήθηκε πολύ από το αποτέλεσμα του αγώνα με αντίπαλο την ΚΑΣΤΕΛΛΑ. ''Είναι μόλις 15 χρονών, έχει 1,92 ύψος, έχει τα προσόντα  για να πετύχει και σαν πατέρας κάνω  ό,τι μπορώ για αυτό''.
Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Προέδρου, ότι ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα σε κάθε αγώνα τα τελευταία 4 χρόνια, μετά από αρκετή δουλειά που έχει γίνει σε αυτό το διάστημα από τους διοικούντες και τους ποδοσφαιριστές.