Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Στόχος η οικογένεια Πίσχινα

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο ένας και ο άλλος για την οικογένεια Πίσχινα. Είναι γνωστό γιατί θυμήθηκαν τώρα κάποια πράγματα του 2003. Στόχος τους είναι να καταφέρουν να λυγίσουν τον κ. Πίσχινα και να δηλώσει πως...
δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές της ΕΠΣΕ. Με τον τρόπο αυτόν πιστεύουν πως θα βάλουν σε κίνδυνο την εκλογή του κ. Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών του. Κύριοι, άδικα χάνετε τον καιρό σας.
Θα ήταν ηλίθιος ο κ. Πίσχινας αν έκανε αυτό που του ζητάτε. Θα πρέπει να σας απαντήσει με το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κ. Πίσχινας έχει την εμπιστοσύνη των παραγόντων και αυτό το ξέρετε καλά. Ξέρετε επίσης πως εδώ και χρόνια δίνει μεγάλη μάχη και θα έπρεπε να το σεβαστείτε. Είστε κοπρόσκυλα όμως και δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Ο Θεός είναι μεγάλος και θα σας κρίνει.
Όσο για τον κ. Πίσχινα, καλά θα κάνει να σας αγνοήσει και να αφήσει τους φίλους του παράγοντες να σας δώσουν την απάντηση την ώρα της κάλπης.
Εσείς όμως δεν έχετε φτερά. Έχετε πούπουλα και δεν πρόκειται να είστε υποψήφιοι για να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Πρώτη φορά είδα κοπρόσκυλα σε κοτέτσι.