Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Γ. ΜΠΑΡΙΤΑΣ,Πρόεδρος ΕΥΒΟΙΚΟΥ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Κάποιοι μας έχουν ''κρεμάσει'', εμείς όμως συνεχίζουμε...

Δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του για τη στάση ορισμένων απέναντι στην ομάδα του ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΑΓ. Νικολάου, παρά την ικανοποίηση που πήρε από την εμφάνιση των πιτσιρικάδων μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα σαν τον ΛΗΛΑ Βασιλικού:''Τι να πω για την προσπάθεια των παιδιών! Είμαι ικανοποιημένος. Κανείς τους δεν είναι έμμισθος κι όμως τα δίνουν όλα για την ομάδα. Χάνουμε από ατομικά λάθη. Δυστυχώς όμως κάποιοι, που ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια της...
ανασυγκρότησης της ομάδας, μας έχουν κρεμάσει. Ίσως κάποιοι είχαν δίκιο που τους φέρονταν όπως τους φέροντας τόσα χρόνια. Τώρα αποδεικνύεται το γιατί''.
Ο κ. Μπαρίτας πρόσθεσε ότι παρά τις αντιξοότητες, ευτυχώς, υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι, που δεν θέλουν να φαίνονται, αλλά είναι κοντά στην ομάδα και βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν.
Έστειλε μήνυμα σε όσους δεν θέλουν να βλέπουν τον ΕΥΒΟΙΚΟ μέσα στο γήπεδο, λέγοντας πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ομάδα, η οποία θέλει να μείνει στην κατηγορία και θα τα καταφέρει. Αλλά και στη χειρότερη αυτό που έχει σημασία για τον ίδιο είναι τα παιδιά της περιοχής να μπαίνουν στο γήπεδο, να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να εισπράττουν όλα τα θετικά του ευ αγωνίζεσθαι.