Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η άποψή μας για τους "φίλους" του κ. Θωμά

Ο πρώην δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, είναι γεγονός πως όσο ήταν δήμαρχος, είχε πολλούς "φίλους" και οι οποίοι έλεγαν τα καλύτερα για τον κ. Θωμά.
Μετά τις εκλογές κι αφού ο κ. Θωμάς βρέθηκε στην αντιπολίτευση, σχεδόν όλοι αυτοί "οι φίλοι του", έπαψαν να λένε και να γράφουν το παραμικρό. Ξέχασαν γρήγορα τα καλά που έκανε ο Θωμάς και για τα οποία οι ίδιοι μιλούσαν συνεχώς. Ξέχασαν γρήγορα και τα δικά τους κέρδη και πάντως....
ζημία δεν είχαν από τον πρώην δήμαρχο.
Θα μου πείτε αυτό συμβαίνει πάντα. Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν είναι και αχάριστοι. Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν μάθει να μην έχουν την φιλία στο γόνατο, όπως λέει κι ο λαός.
Ο κ. Δημήτρης Θωμάς δεν είναι μικρός, ούτε νέος στην πολιτική. Τα ήξερε αυτά. Δεν ξέρω αν τα περίμενε, αλλά τώρα τα ζει.
Άποψή μου είναι πως τα επόμενα χρόνια, είναι σημαντικά για τον κ. Δημήτρη Θωμά.
Πρέπει να δείξει σε όλους πως είναι δυνατός και πως την δύναμή, δεν του την έδινε η καρέκλα του Δημάρχου, αλλά η προσωπικότητά του.
Διαφώνησα πολλές φορές με τον κ. Θωμά και ποτέ δεν φοβήθηκα να του πω την άποψή μου.
Αυτό κάνω και τώρα.
Ας μου επιτρέψει ν΄ απευθυνθώ στον ίδιο ως φίλος και να του πω: "Δημήτρη, έχεις την οικογένειά σου και αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να είναι "ακριβές πουτάνες" όπως άκουγα να λες, όταν συνεργαστήκαμε στην εφημερίδα, αλλά δεν είναι αχάριστοι και είναι δίπλα σου και σήμερα που δεν έχεις την εξουσία.
Έχεις λοιπόν υποχρέωση προς τον εαυτό σου και προς αυτούς να φανείς δυνατός".
Καλή σου μέρα.