Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Συγνώμη κύριε

Αν κάποιοι ενοχλήθηκαν γι΄ αυτά που γράψαμε για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, συγνώμη, αλλά θα τα ξαναγράψουμε.
Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε συγκρίσεις και να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά τον ΗΡΑΚΛΗ της Β΄ Εθνικής και την όποια ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος.
Δεν είναι δυνατόν να χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά παραγόντων οι οποίοι διέθεσαν πολύ χρήμα και οι ομάδες τους παρέμειναν στο τοπικό και να συκοφαντούμε παράγοντες που πήραν τον ΗΡΑΚΛΗ του χωριού τους και τον έφτασαν να είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ της Ελλάδας.
Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι λέει ο κάθε παράγοντας, προπονητής,....
ποδοσφαιριστής ή φίλαθλος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών για μας. Φίλοι δεν είμαστε, ούτε βάλαμε πλάτη για να φτάσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ εκεί που έφτασε.
Όλοι πήραν κάτι από την πορεία του ΗΡΑΚΛΗ κι ας μην το λένε.
Ας το ξεκαθαρίσουμε. Όλα είναι κάτω από το μέτριο στην Εύβοια και ενοχλεί που ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών, έχει ξεφύγει από την μετριότητα. Αυτό αν δεν μας χαροποιεί, ας μην μας οδηγεί στο να θέλουμε να επανέλθει αυτή η ομάδα στο τοπικό, επειδή εμείς δεν μπορούμε ν΄ ανέβουμε εκεί ψηλά στη Β΄ Εθνική.
Είναι άλλο να παίζει μια ομάδα στο τοπικό και άλλο στην Β¨ Εθνική.
Είναι άλλο να έχεις μια εφημερίδα τοπική και εβδομαδιαία και άλλο καθημερινή και πανελλαδικής κυκλοφορίας.
Είναι άλλο μια ραδιοφωνική εκπομπή σε τοπικής εμβέλειας ραδιοφωνικό σταθμό και άλλο σε Εθνικής εμβέλειας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες η μιζέρια μας χτύπησε κόκκινο, το μίσος και η ζήλια προς τον ΗΡΑΚΛΗ ξεπέρασε κάθε όριο. Η κατασυκοφάντηση των ανθρώπων της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, σπάει καρύδια.
Ας δώσουμε λοιπόν ραντεβού στα τοπικά, αφού είμαστε ανάξιοι να ανέβουμε σκαλοπάτι και να πάμε εκεί που ο Στούπας και η παρέα του, πήγαν τον ΗΡΑΚΛΗ.