Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Στον "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ" ποδοσφαιριστής των Αλατσάτων

Με σοβαρό τραυματισμό φτάνει αυτή την ώρα στο νοσοκομείο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" ποδοσφαιριστής της ομάδας των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο, στον αγώνα ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ. Στην Χαλκίδα του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Αντώνης Κωνσταντίνου είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και ενημέρωσε τον κ. Παπακωνσταντίνου για την κατάστασή του. Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν....
σε μια κοινωνική εκδήλωση και ανέθεσε στον κ. Πίσχινα να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Πράγματι ο κ. Πίσχινας συναντήθηκε με τον κ. Κωνσταντίνου και βοήθησε ώστε να γίνει το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή.
Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για τον ποδοσφαιριστή και να συγχαρούμε και τον κ. Κωνσταντίνου ο οποίος παρά τις δυσκολίες δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά και τους κυρίους Παπακωνσταντίνου και Πίσχινα για την ανταπόκρισή τους.
Δεν μπορώ όμως να συγχαρώ τον κύριο ο οποίος στο γήπεδο φώναζε να κάνουν οι του ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ αλλαγή τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί και άθελά του να χτύπησε τον παίχτη των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ, γιατί όπως έλεγε θα μπούνε μέσα οι γύφτοι!!!!
Αγαπητέ κύριε, ντροπή σας. Το αίμα του νεαρού που είναι στο γήπεδο της Κανήθου, είναι αίμα ανθρώπου.
Θα γράψω σύντομα περισσότερα, γιατί άλλοι είναι "της γύφτικης φυλής και άλλοι αριστοκράτες της γύφτικης ψυχής"