Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Στην προγραμματισμένη συγκέντρωση Εθελοντών του Ποταμιού στην Χαλκίδα, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2014, οι Εθελοντές μας ψήφισαν κι ομόφωνα ανέδειξαν τους δύο (2) τοπικούς συντονιστές για την Χαλκίδα και την Εύβοια, τον Ευστάθιο Κουρνιώτη και τον Κώστα Δερβεντζή.     
Στην ίδια ως άνω συγκέντρωση επικυρώθηκε η ατζέντα συναντήσεων με φορείς του Νομού και της Περιφέρειας για ενημέρωση, περί ...των τοπικών θεμάτων κι ανάδειξης αυτών. 
Με βάση τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 7/11/2014 θα γίνει συνάντηση των περιφερειακών και τοπικών συντονιστών με τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, για ενημέρωση για θέματα που αφορούν την πόλη της Χαλκίδας, ενώ προσεχώς θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη, για θέματα του νομού και τον Διοικητή του ΙΚΑ Χαλκίδας με θέμα την λειτουργία του καταστήματος και τις καθυστερήσεις στην έκδοση των συντάξεων. Στις συναντήσεις αυτές μπορούν να συμμετέχουν και εθελοντές μας οι οποίοι έχουν γνώση για τα συγκεκριμένα θέματα, σε συνεννόηση με τους Περιφερειακούς Συντονιστές.

Για την Συντονιστική Επιτροπή Στ.Ελλάδος

ΤΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ