Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ , ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ Α.με.Α «ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμό» το απόγευμα της 3ης Δεκεμβρίου 2014 συνδιοργάνωσαν ,στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας , εκδήλωση για την Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Αναπηρίας.
Παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας , πανοσιολογιώτατος κ. Τ. Μπαϊμπάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης κος Φ. Σπανός , ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Χαλκιδέων ,Πρόεδρος του ..
Δημοτικού Συμβουλίου κος Γ. Γιαννούκος , η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΧ κα Αικ.Κυριάκου-Καλαμιώτη η πρ. Πρόεδρος της ΔΕΠΑΧ κα Έ. Βάκα η πρ. Πρόεδρος του ΔΟΠΑΧ κα Τασ. Ψυχογιού , η Δημοτική Σύμβουλος κα Ιωάννα Δαριβέρη , ο τ. βουλευτής Άγ. Πνευματικός καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συλλόγων της πόλης και του Νομού . Ευχαριστούμε το εκλεκτού κοινό της πόλης μας που ανταποκρινόμενο στη πρόσκληση μας πλαισίωσε την εκδήλωση καθώς και τους 100 περίπου μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Χαλκίδας που παρέστησαν με την Διευθύντρια τους κα Β. Κωνσταντινάκη και τους καθηγητές τους .
Μίλησαν : η Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στις ελλείψεις και τα χρονίζοντα προβλήματα που υπάρχουν για τα Άτομα με Αναπηρία σε τοπικό επίπεδο και αναμένουν τη λύση τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τοποθετηθήκαν επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην Εύβοια τα ΑμεΑ και υποσχέθηκαν ο καθένας από την πλευρά του να ενισχύσουν τις σοβαρές προσπάθειες του Συλλόγου. Στη συνέχεια έλαβαν τον λόγο οι εκλεκτοί ομιλητές , οι οποίοι εμπεριστατωμένα ανέλυσαν τα θέματα τους και τους ευχαριστούμε πολύ .

Τις εντυπώσεις έκλεψαν κα - τα 22 μικρά παιδιά της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής και η εκπληκτική Μουσικός Αλεξάνδρα Αραβίδου- Κουρμπέτη . Η Αριστέα Κοντραφούρη με τις εκπληκτικές κούκλες της ενθουσίασε τους παρισταμένους καθώς και τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου με την Σοφία Λιάκου που έκλεισαν και την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ομολογουμένως συγκίνησαν με τον τρόπο που παρουσίασαν το μικρό δρώμενό τους. ΜΜΕ που πάντα μας προβάλουν και ενημερώνουν για τις δράσεις μας και τις προσπάθειές μας.