Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

A.E.Λ. – ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ 2-0

ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ 7-0 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣ ΑΛΚΙΜΟΣ/ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ

Ένα αγώνα που ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Δύστου παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Η ομάδα μας πιάνοντας καλή απόδοση και με μέσο όρο ηλικίας 17 ετών δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στην ομάδα του Δύστου.
Η AEΛ με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της και καλή κυκλοφορία πάνω σε ένα λασπωμένο αγωνιστικό χώρο δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες με Αργύρη 15΄ και 25΄ Μπαλόζι 30΄και --.......
Αναγνώστου 44΄, όπου και στις τέσσερεις περιπτώσεις είπε όχι ο πολύ καλός τερματοφύλακας Λαθουράς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της ομάδας μας ήταν εξίσου καλός και στο 63΄ο Παύλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.
Στη συνέχεια ο αγώνας ήταν πολύ ποιο δυνατός και για της δύο ομάδες με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και με την ομάδα μας να σφραγίζει την νίκη στο 89΄με τον Κορκόβελο.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα μας με τους τρείς βαθμούς βελτιώνοντας έτσι την βαθμολογική της θέση, που δίνει την δυνατότητα να παίξουν και άλλα νεαρά παιδιά από την σχολή μας στο πρωτάθλημα όπως γίνεται όλα τα χρόνια.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Θεοδώρου, Δέλχα, και Γκάβαλη..
Α.Ε.Λ.   Χιώτης, Κορκόβελος, Παπαγεωργίου ( 74΄Μπουραντάς Απ.), Μπούρικας, Μικράκης, Αναγνώστου, Αργύρης Γ.( 87΄Μαριέτης ), Χατζηαντωνάης, Παπαχρήστος, Παύλου,Μπαλόζι.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 18/11 και ώρα 15.00 με τον Όλυμπο Γυμνού.
Με νίκη συνέχισε η ομάδα των παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 7-0 την ομάδα του ΑΣ Άλκιμος/ΑΟ Αστέρα Βατώντα.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Mάκ Κόλλιας, Σπυράκης (2),Καρλατήρας ( 2 ),Ποδάρας,και Ndoj.