Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

«Πιστεύουμε στην επιλογή του Καραγκούνη»

Εμπιστοσύνη στην εισήγηση του Γ. Καραγκούνη για πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν έδειξε η ΕΠΟ, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου. 
«Πιστεύουμε στην επιλογή του Καραγκούνη»
Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποτελεί επιλογή ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου, του Γιώργου Καραγκούνη, και η ΕΠΟ εμπιστεύεται απόλυτα το ένστικτό του, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου. 
Αναλυτικά, μίλησε στον Γιώργο Χελάκη: 

-Για το αν καθυστέρησε η επιλογή του Μαρκαριάν: «Νομίζω είναι θέμα το ...
όποιο το σκεφτήκαμε. Ο Γιώργος Καραγκούνης ξέρουμε ποιος είναι και πρέπει να δείξουμε σεβασμό και πιστή. Ο ίδιος αναλαμβάνει όλη την ευθύνη και για τον Γιώργο Καραγκούνη δεν χρειάζεται καμία σύσταση και ειδικά από έμενα. Ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει σωστά». 

-Για το αν υπήρχε άλλη επιλογή πέρα του Μαρκαριάν: «Δεν είχα ακούσει κάτι άλλο. Ο Μαρκαριάν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και νομίζω πως ο Καραγκούνης γνωρίζει περισσότερο από όλα και θεωρώ θα πάνε όλα καλά». 

-Για την αλλαγή πρόεδρου στην ΕΠΟ: «Αυτό που ξέρω είναι ότι όλα τα άτομα που είμαστε στη διοίκηση ξεκινήσαμε όλοι μαζί. Οι πρωτοβουλίες είναι του πρόεδρου, ο οποίος είναι έμπειρος παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρει τι πρέπει να κάνει και πιστεύω να πάνε όλα και περισσότερο η Εθνική να είμαστε και τυχεροί». 

-Αν πρέπει να διορθωθεί κάτι: «Η άποψη η δική μου είναι ότι πρέπει να αφήσουν τον Καραγκούνη ανεπηρέαστο να κάνει τη δουλεία του την οποία ξέρει καλά και την Εθνική να την κάνει ομάδα και… γκέτο». 

-Για το νόμο που είναι σε εκκρεμότητα: «Τώρα υπάρχει συνάντηση του πρόεδρου με τον υπουργό. Το νόμο περί αυτοδιοίκητου πολλοί τον παρερμηνεύουν ορισμένες φορές, εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες της UEFA και της FIFA και το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συνεργασία με την Πολιτεία και όλους τους αρμόδιους φορείς».