Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η ΕΠΣ Εύβοιας

Τα κοράκια περιμένουν πως και πως να φάνε σάρκες αφού εδώ και χρόνια είναι στο χρονοντούλαπο και έχουν βρυκολακιάσει.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου είναι το θύμα μιας σκευωρίας που έχει στηθεί σε βάρος του και αυτοί που δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν, κάθε φορά που ήταν αντίπαλοί του, άρχισαν να κάνουν διάφορα για να του δημιουργήσουν προβλήματα. Τώρα περιμένουν να βρει έδαφος η σκευωρία  και να επιβληθούν κάποιοι όροι στον κ. Παπακωνσταντίνου ώστε να μην μπορεί να είναι Πρόεδρος της ΕΠΣΕ.
Κύριοι, ο κ. Παπακωνσταντίνου...
σας πήρε και τα σώβρακα στις εκλογές και κανείς δεν θα λάβει υπόψιν του τέτοιες αποφάσεις. Θα σας θυμίσουμε πως αυτά τα λέγατε και τα χρησιμοποιήσατε και προεκλογικά. Οι παράγοντες γνωρίζουν τον κ. Παπακωνσταντίνου και δεν θα τον κρίνουν τώρα από μια στημένη υπόθεση.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο ανακριτής να μην βάλει τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι αλλά όπως και να έχει όταν η υπόθεση πάει στην αίθουσα των δικαστηρίων, η αλήθεια θα γίνει γνωστή και ο κ. Παπακωνσταντίνου θα αποδείξει σε όλους πως δικαίως τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Πληροφορίες πως κάποιοι αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανέβουν στον Όλυμπο για  κάποιες ''τελετές'' με στόχο την καταδίκη Παπακωνσταντίνου, δεν έχουν διασταυρωθεί. Ας ρωτήσουμε τον ΔΙΑ!!!