Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Θωμάς ξεσκέπασε τον Μπουραντά

Κάνει αυτά που κατηγορούσε”Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Θανάσης Μπουραντάς κατηγορούσε τον Δημήτρη Θωμά για κατατμήσεις έργων και ισχυριζόταν ότι ο ίδιος, μόλις έρθει στην εξουσία, θα προχωρά σε συνολικούς διαγωνισμούς, προκειμένου να επιτυγχάνει εκπτώσεις. Τότε ο Δημήτρης Θωμάς του απαντούσε ότι οι κατατμήσεις είναι και νόμιμες αλλά και αναγκαίες, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος. 
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Θανάσης Μπουραντάς έφερε....
ως θέμα την τροποποίηση του προϋπολογισμού γιατί το ποσό των 50.000 ευρώ το οποίο είχε προϋπολογιστεί για την αγροτική οδοποιία, πρέπει να κατατμηθεί σε 5 10χίλιαρα, προκειμένου να μπορέσουν να εκτελεστούν τα έργα και να μην κολλήσουν σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.
“Σας είχαμε πει ότι αν δεν λειτουργήσετε έτσι δεν θα λειτουργήσει και ο Δήμος. Τώρα έρχεστε να κάνετε αυτά που κατηγορούσατε και να δικαιώσετε εμάς που σας λέγαμε ότι δεν γίνεται διαφορετικά” είπε ο Δ. Θωμάς και συμπλήρωσε: “Και εργάτες με “μαύρα” χρησιμοποιείται, έστω και αν λέτε ότι τους πληρώνετε από την τσέπη σας. Ο κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει