Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Δεν έχει τέλος

Αυτό το σήριαλ που οι κοπροσκυλοκοτούλες προσπαθούν να συντηρούν με την βία στα γήπεδα, είναι δημιούργημα της παρέας τους. Είναι αυτό που λέμε "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
Φίλες και φίλοι αναγνώστες είναι γνωστό πως στο χώρο της ενημέρωσης κάποιοι δεν αντέχουν το να έχεις άποψη και προσπαθούν με ρουφιανιές και σκύψιμο του κεφαλιού σε παράγοντες να μείνουν μόνοι παρέα με την ουδετερότητά τους.
Εμεις δεν θ΄ ακολουθήσουμε αυτή την τακτική και θα λέμε πάντα....
την άποψή μας.
Έχω μόνο μία ερώτηση για το θέμα των αγώνων της ΘΗΒΑΣ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εγώ δεν δήλωσα ποτέ Χαλκιδάρας και είχα πολλές φορές αντιπαράθεση με τους παράγοντες, αλλά και με τα παιδιά που είναι στην ομάδα φίλων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δεν δήλωσα ποτέ ΗΡΑΚΛΑΡΑΣ και επίσης είχα αντιπαραθέσεις και με τους παράγοντες και με τους προπονητές και με τους φιλάθλους.
Ρωτάω λοιπόν απλά και καθαρά τους τετραέξυπνους οι οποίοι δήλωσαν ουδέτεροι στους αγώνες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με την ΘΗΒΑ. Πότε δήλωσαν ουδέτεροι σε αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ;
Πότε ήταν ουδέτεροι όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ έπαιζε με τον ΦΩΚΙΚΟ, την ΚΑΛΛΙΘΕΑ, την ΘΗΒΑ και άλλες ομάδες;
Γιατί το έκαναν τώρα στους αγώνες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με την ΘΗΒΑ;
Αφού είναι Χαλκιδάρες γιατί δεν πήραν θέση όταν ο προπονητής της Θήβας τους πέταξε στα μούτρα πως οι ποδοσφαιριστές της Θήβας είναι περισσότερο έξυπνοι από αυτούς του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Κύριοι ουδέτεροι, εσείς δημιουργήσατε το θέμα και σπρώξατε τους Βυλιώτη-Μπατσιάκο στο να επιτεθούν στον κ. Χατζή.
Πήρανε όμως κι αυτοί αυτό που τους άξιζε κι ευχόμαστε να το απολαύσατε παρέα.
Ο κ. Χατζής ζήτησε να πάει στο γήπεδο της Θήβας και πήγε. Είχατε οργανώσει καλά την επίθεση, αλλά σας ξέφυγε μια λεπτομέρεια.
Ξεσπάσατε στον κ. Χατζή και δεν ασχοληθήκατε με τον αγώνα. Ο στόχος ο δικός μας δεν ήταν ούτε ο Βυλιώτης, ούτε ο Μπατσιάκος. Ήταν το να μην χάσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Πείτε μας γιατί δεν γράψατε τα ονόματα των κυρίων αυτών; Εσείς που με το παραμικρό κατηγορείτε την ΕΠΟ και την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ γιατί δεν κάνατε το ίδιο για την ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και την ΕΠΟ που επέτρεψαν στον τιμωρημένο Μπατσιάκο να είναι στον αγωνιστικό χώρο;
Οι άνθρωποι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές ξέρουν καλά τον ρόλο σας και τον δικό μας ρόλο. Τέλος