Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Μήνυμα

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί παράγοντες του ΑΟ ΘΗΒΑ, ακολουθούν έναν δρόμο ο οποίος δεν τους οδηγεί πουθενά κι από τον οποίο δεν θα βγούνε ποτέ, αφού οδηγεί σε αδιέξοδο.
Κύριοι δεν υπήρξαμε ποτέ κολλητοί και ποτέ από την ίδια μεριά του γηπέδου. Πάντα αντίπαλοι και πάντα ήσασταν χαμένοι. Δεν στηρίξαμε ποτέ την ομάδα σας, ακόμη κι όταν είχατε προπονητή από την Εύβοια.
Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί γιατί εσείς είσθε σε πολύ....
ανώτερο επίπεδο από εμάς από όλες τις απόψεις. 
-Κύριοι σε όλα σας.
-Άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.
-Παράγοντες με γνωριμίες και διασυνδέσεις.
-Παράγοντες οι οποίοι έχετε τον τρόπο και κάνετε τους απέναντι να είναι ουδέτεροι.
Αγαπητοί παράγοντες της Θήβας, εμείς μπροστά σε όλα αυτά υποκλινόμαστε.
Πως να συγκριθούμε μαζί σας;
Κάναμε το λάθος να σας ενοχλήσουμε και να σας κόψουμε τον δρόμο για την Γ΄ Εθνική, όχι γιατί σας μισούμε ή γιατί δεν γουστάραμε της φάτσες σας, αλλά γιατί απέναντί σας, την πρώτη φορά ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και τώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς το λάθος θα το επαναλάβουμε και φροντίστε να είσθε πρωταθλητές Βοιωτίας την περίοδο 2015-2016, αν και το βλέπω δύσκολο, μετά το στραπάτσο που πάθατε.
Δεν θέλουμε αυτό το στραπάτσο να σας οδηγήσει σε παραίτηση. Θα στεναχωρηθούμε πολύ αν συμβεί κάτι τέτοιο.
Όσο γι΄ αυτούς τους ρουφιάνους που σας στέλνουν διάφορα από την Χαλκίδα, καλά κάνουν, αφού η δουλειά τους είναι αυτή, αλλά ξέχασαν να σας πούνε πως τα κάνουν αυτά για να είναι δίπλα σας, αφού στην Χαλκίδα σκύβουν για να περάσουν τις πόρτες!!!!!
Καλημέρα και θα τα ξαναπούμε.