Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Καλημέρα σας κ. Πρόεδρε

Κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν και αυτό επειδή τους έχει τυφλώσει το μίσος.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, θα είναι για πάντα ο πρόεδρος των παραγόντων του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου, άσχετα με την όποια εξέλιξη έχει η υπόθεση την οποία η παράγκα έχει στήσει.
Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου είναι γνωστός και ως παράγοντας και ως άνθρωπος και γι΄ αυτό στηρίχθηκε από το σύνολο των παραγόντων των σωματείων....
της Εύβοιας. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως ήταν γνωστές οι κατηγορίες των ανθρώπων της παράγκας και του γνωστού παραμάγαζου της Αθήνας, όταν έγιναν οι εκλογές της ΕΠΣΕ, μέσα στο 2015.
Θα πρέπει και ο κ. Παπακωνσταντίνου να καταλάβει, πως δεν χρωστάει στο ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το Ευβοϊκό του χρωστάει πολλά.
Επικοινωνιακά ο κ. Παπακωνσταντίνου πληρώνει αυτό που λέμε αχαριστία, αφού κάποιοι τους οποίους στήριξε, ενώ ήξερε πως ήταν φίδια, προσπαθούν να δείξουν ουδετερότητα, όπως έκαναν πάντα. 
Κύριε Παπακωνσταντίνου, είναι δίπλα σου οι παράγοντες του ποδοσφαίρου της Εύβοιας και αυτό είναι αρκετό. Θα δείτε πως μετά την δικαίωσή σας κι από τα δικαστήρια, τα φίδια πάλι δίπλα σας θα είναι και απλά θα έχουν αλλάξει δέρμα.
Καλημέρα σας.