Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Συνέχεια της καλημέρας στον κ. Ρουσόδημο Σταμάτη

- Κύριε Ρουσόδημε, προφανώς θίξαμε κάποιο πρόσωπο το οποίο είναι πολύ φίλος σας ή και συγγενής σας ή κάτι άλλο, αλλά αν συνέβη αυτό θα πρέπει να γράψετε μόνο το όνομά του και όχι 6 ονόματα για να θολώσετε τα νερά.
Πάμε τώρα στην ουσία και να κλείσουμε το θέμα εδώ, για να μην κουράζουμε τους αναγνώστες και για να μην σας ενοχλήσουμε περισσότερο.
- Κύριε Ρουσόδημε, σας ενόχλησαν αυτά που είπα και έγραψα εγώ...
και όχι αυτά που είπε ο κ. Γεώργιος Στούπας στο ΣΤΑΡ της Λαμίας; Έχετε ανεβάσει το βίντεο χωρίς κανένα σχόλιο!!!
Ο κ. Στούπας μίλησε για προδότες και ρουφιάνους.......
- Κύριε Ρουσόδημε, επειδή όπως λέτε κι εσείς, κάτι είδα και κάτι άκουσα κι εγώ, αυτούς στους οποίους έκανε αναφορά ο κ. Στούπας, τους ξέρετε; Μήπως κι αυτοί έχουν προσφέρει κάτι στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και στην κοινωνία;
Γιατί δεν τους προστατέψατε αυτούς; Μήπως δεν πονάνε αυτά που λέει ο κ. Στούπας;
-Κύριε Ρουσόδημε, συγνώμη που δεν ζήτησα την άδειά σας για να πω και να γράψω αυτά που είπα και έγραψα, αλλά θα το ξανακάνω αν χρειασθεί.
Κλείνοντας το θέμα, θα γράψω πως αυτοί οι οποίοι πρόσφεραν στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και μπορούν, αγοράζουν ένα διαρκείας ή πληρώνουν ένα εισιτήριο ή έχουν μια πρόσκληση και μπαίνουν στο γήπεδο από την κύρια είσοδο και για έναν ακόμη λόγο. Για να έχουν και τον απαραίτητο έλεγχο όπως όλοι. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει ν΄ ανοίξει κι άλλη πλαϊνή πόρτα για να μπαίνουν δωρεάν και αυτοί οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν εισιτήριο!!!
Καλή σας μέρα κύριε Ρουσόδημε.