Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Απίστευτες σκηνές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Χυδαίες ύβρεις σε βάρος του Δ. Θωμά. Αποχώρησε η αντιπολίτευση

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου, όπου συζητήθηκε το θέμα των ΣΜΑ. Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, υποστήριξε (μιλώντας προς τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί να διαμαρτυρηθούν για τις θέσεις που έχουν επιλεγεί), ότι μοναδικός υπεύθυνος για το πρόβλημα είναι …ο Δ. Θωμάς, τον οποίο (αυτό το ξέχασε), οι συνεργάτες του σαμποτάριζαν συστηματικά για να....

μην επιλύσει το πρόβλημα. Ο Δημήτρης Θωμάς, απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο του είπε ότι, με αυτά που ισχυρίζεται αυτογελοιοποιείται, με αποτέλεσμα να δεχθεί την φραστική επίθεση του κου Μούντριχα, ο οποίος άρχισε να βρίζει χυδαία. Απευθυνόμενος μάλιστα προς τον κο Θωμά και την σύμβουλο κα Μέξη, τους είπε να πάνε …στο διάολο.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μπενάκης, έκαναν πως δεν άκουσαν, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Δ.Σ κος Βλάχος, ζητώντας από τον κο Μούντριχα ν’ ανακαλέσει. Εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να αποχωρήσει από την συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.