Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Οι εργαζόμενοι της δομής Παροχής Κοινωνικών Συσσιτίων



  Η δομή Παροχής Κοινωνικών Συσσιτίων του προγράμματος δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο δήμο Χαλκιδέων του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας έχει καταφέρει μέσω χορηγιών, να εξυπηρετεί 300 ωφελούμενους καθημερινά και σταθερά. Η συλλογή των τεράστιων αυτών ποσοτήτων θα ήταν αδύνατη αν δεν είχαμε δίπλα μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του προγράμματος , τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Καθαροσπόρη αλλά και τον Προϊστάμενο  Εργοταξίου του Δήμου Χαλκιδέων και Προϊστάμενο ...
Τμήματος Πολιτικής Προστασίας  κ. Ιωάννη Κοραή.
Στο δύσκολο κοινωνικό έργο που έχουμε αναλάβει τα προβλήματα είναι πολλά και χωρίς καλούς συνεργάτες – και πρωτίστως εθελοντές- που πολλές φορές  με διακριτικότητα ανέτρεψαν το πρόγραμμα τους για να στηρίξουν τη δομή Συσσιτίων, η υλοποίηση του προγράμματος αλλά και  η επίτευξη του στόχου μας θα ήταν αδύνατη.
Τους ευχαριστούμε που πίστεψαν σε εμάς, μας στήριξαν και μέσω ημών στηρίζουν 300 συμπολίτες μας που δυστυχώς έφτασαν στα όρια της ακραίας μορφής φτώχειας. Ας γίνουν λοιπόν το παράδειγμα για όλους εκείνους που μπορούν και θέλουν να συνδράμουν στον όμορφο αγώνα μας.
                                  
                                    Με βαθύτατη εκτίμηση
Οι εργαζόμενοι της δομής Παροχής Κοινωνικών Συσσιτίων