Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

Ένας ακόμη τίτλος για τα τμήματα υποδομών της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ. Η ομάδα ΠΑΙΔΩΝ κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για μία ακόμη χρονιά. Να θυμίσουμε πως την περασμένη χρονιά η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ είχε πετύχει το απόλυτο.
Ήταν πρωταθλήτρια στους ΝΕΟΥΣ, τους ΠΑΙΔΕΣ και τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ.
Πέρα από τα συγχαρητήρια στην πρόεδρο την κ. Μαρία Κούτουλα, στον υπεύθυνο όλων των ομάδων κ. Νίκο Ρόγκα, τους προπονητές κ. Καλέντζη Δημήτριο, κ.  Μαρίνο  Γιάννη και όλους τους ποδοσφαιριστές, θα ...
ήθελα να γράψω δυό λόγια με το χέρι στην καρδιά και με κίνδυνο να παρεξηγηθώ.
Στην ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ του κ. Ρόγκα, γίνεται καλή και σοβαρή δουλειά και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αυτή η δουλειά δυστυχώς δεν έχει την αναγνώριση που της αξίζει και αυτό είναι η άποψή μας.
Σ΄ αυτό είναι μεγάλες οι ευθύνες και του κ. Ρόγκα, αφού ο ίδιος γνώριζε και γνωρίζει τον πόλεμο που δέχεται, αλλά εξακολουθεί να μην θέλει να σπάσει αυγά και να παριστάνει πως δεν ξέρει, για να μην στενοχωρήσει κάποιους. Καλά κάνει ο ίδιος, αλλά ας μας επιτρέψει να γράψουμε την άποψή μας.
Κύριε Ρόγκα, δεν μιλάμε για αστεία που ο καθένας μας κάνει στις παρέες. Μιλάμε για μια επιχείρηση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μιλάμε για μια επιχείρηση η οποία ενοχλεί πολλούς και ειδικά αυτούς οι οποίοι ήταν ενάντια στις σχολές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και των άλλων μεγάλων ομάδων, αλλά τελικά μπαίνουν στον πειρασμό να κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Ενοχλεί αυτούς οι οποίοι δεν γουστάρουν τις σχολές ποδοσφαίρου, αλλά δεν λένε όχι στις δικές τους ακαδημίες, για να μπορούν να παίρνουν κάποια χιλιαρικάκια με το χαρτί των μεταγραφών και για να μπορούν να είναι παράγοντες.
Αγαπητέ κύριε Ρόγκα, όλοι αυτοί, έχουν και τα παπαγαλάκια τους. Αυτά τα παπαγαλάκια είναι γνωστά σε όλους και τα ξέρετε κι εσείς.
Το apopsignomi με τις μικρές του δυνάμεις ήταν και παραμένει φίλος της Μαρίας και του Νίκου, ακόμη και σε στιγμές δύσκολες και σε στιγμές αντιπαράθεσης. Ξέρετε πως τους φίλους μας δεν τους γράφουμε κολακευτικά λόγια, αλλα τους ασκούμε κριτική, γιατί θέλουμε να πάνε ακόμη καλύτερα.
Αγαπητέ κύριε Ρόγκα, ο πόλεμος εναντίον σας θα συνεχισθεί και αυτό είναι γνωστό.
Ίσως ήρθε η ώρα ν΄ αλλάξετε εσείς αφού αυτοί που σας πολεμούν κρυφά ή φανερά.
Τους ξέρετε καλά. Ξέρετε όμως καλύτερα το ποδόσφαιρο. Κρατήστε τις γνώσεις σας για το ποδόσφαιρο και συνεχίστε γι΄ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά αλλάξτε την συμπεριφορά σας απέναντι σ΄ αυτούς που θέλουν να σας δούνε να μην τα καταφέρνετε.
Κύριε Ρόγκα, συγνώμη, αλλά έγραψα την άποψή μου. 
Φίλε Νίκο, αγαπητή Μαρία, σας εκτιμώ, σέβομαι το έργο σας και γι΄ αυτό δημοσιοποιώ την άποψή μου, για να την ξέρουν κι αυτοί οι οποίοι λένε διάφορα.