Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Χαλκίδα   06 -  06 - 2015

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια και την άνοδο της ομάδας στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στήριξαν και συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια και συγκεκριμένα:
Ευχαριστεί:
  1. Όλους τους φιλάθλους της Χαλκίδας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας που παρευρέθησαν στους αγώνες ενισχύοντας τους παίχτες με υπέρμετρο ενθουσιασμό.
  2. Τους παράγοντες των λοιπών ερασιτεχνικών σωματείων της Εύβοιας που με την παρουσία του αλλά και τις δηλώσεις τους επέδειξαν ειλικρινή αισθήματα για την επιτυχία της ομάδας.
  3. Τους παράγοντες αλλά και τους φιλάθλους όλων των ...υπόλοιπων συναγωνιζόμενων σωματείων για τη φιλοξενία τους και την άριστη συμπεριφορά στους μεταξύ μας αγώνες.
  4. Την Ε.Π.Σ. Ευβοίας που υπήρξε θερμός και ειλικρινής υποστηρικτής στην προσπάθεια μας.
  5. Την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας που με άριστη οργάνωση και χωρίς ακρότητες διαφύλαξαν άριστα την τάξη στους αγώνες.
  6. Την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που στους αγώνες αυτούς των μπαράζ βρέθηκε σύσσωμη κοντά μας αφήνοντας σοβαρές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε
1)   Στους μικρούς και μεγάλους χορηγούς που οι περισσότεροι αφανείς ήρωες συνέβαλαν ηθικά και οικονομικά στην προσπάθεια μας.
2)   Στην ηγεσία της Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και με προσωπική αναφορά στην πρόεδρο Κυρία Ζλακώνη, στον αντιπρόεδρο Κύριο Αναγνωστάκη, στον Διευθυντή Κύριο Γκούνη, στον  Κύριο Κουσκούτη και στον συνεργάτη της Κύριο Ζαχαριά που με αστραπιαίες και στοχευμένες ενέργειες παρουσίασαν ένα στάδιο σε άριστη κατάσταση και σαν αγωνιστικό χώρο αλλά και σαν εξωτερική εμφάνιση.

   Πριν αναφερθούμε στους ήρωες και τους πρωτομάστορες της ανόδου οφείλουμε να επισημάνουμε τις άριστες Διαιτησίες από ικανούς ανερχόμενους και έμπειρους διαιτητές με το παιχνίδι τους αφήνοντας εύλογα θετικές προσδοκίες για το ποδόσφαιρο της χώρας μας, αλλά και την άριστη συμπεριφορά και στήριξη από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Εύβοιας.
Όλα τα παραπάνω τα έκαναν πράξη και τα υλοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τα 22 παλικάρια με την καθοδήγηση του μεγάλου δάσκαλου, πατέρα και οικογενειάρχη Γιώργου Λάμπρου που με τους συνεργάτες του έκαναν πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων .
Το Διοικητικό Συμβούλιο υπόσχεται ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε αυτό που έγινε σαν ξεκίνημα με την συμβολή όλων να έχει συνέχεια με ανοδική τάση.