Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εντάξει. Την Πέμπτη όλα θα τελειώσουν σε ότι αφορά τις διαδικασίες. 
Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αποφάσισε ώστε αύριο Πέμπτη να έχουμε την Γενική Συνέλευση για να παρθούν αποφάσεις για το αύριο της ομάδας.
Τα ονόματα που έχουν ακουσθεί είναι διάφορα, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή ώστε να δούμε αν τελικά κάποια από αυτά θα δηλώσουν επίσημα την υποψηφιότητά τους.
Για κάποια έχω σοβαρές επιφυλάξεις και  θα κάνω αναφορά σ΄ αυτές.
Ο κ. Σταμάτης Γκάβαλης υπήρξε μέλος του ΔΣ και ....
στην διοίκηση Ταρνανά. Την εποχή δηλαδή που χρήματα υπήρχαν αλλά όλοι γνωρίζουν που κατέληξε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο κ. Γκάβαλης είναι πολιτικό πρόσωπο και είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και δεν πιστεύω πως θα ήθελε αυτή την στιγμή να θελήσει να βάλει το όνομά του σ΄ ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα είναι ουσιαστικά μακριά από αυτούς που έφεραν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική.
Ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης επαγγελματίας  και άνθρωπος του ποδοσφαίρου πιστεύω πως έχει στόχο την άνοδο της ΑΕΚ Χαλκίδας στην Α΄ Κατηγορία μέσα από τα μπαράζ και θα ρίξει εκεί το βάρος.
Πιστεύω επίσης πως ως επαγγελματίας δεν θα ήθελε να βάλει απέναντί του ανθρώπους οι οποίοι μάτωσαν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να δώσει άλλοθι σε άλλους. Ο κ. Ελευθεριάδης είχε αρνηθεί την συμμετοχή του στα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την περασμένη χρονιά και πιστεύω πως για τους ίδιους λόγους θα το κάνει και τώρα, εκτός κι αν υπάρχουν άλλοι λόγοι για να τον οδηγήσουν στο ψηφοδέλτιο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς θα κάνουμε αυτό που σας είχαμε υποσχεθεί. Θ΄ αναφερθούμε σε όλους και σε όλα. Αύριο θα δούμε πως θα εξελιχθεί η Γενική Συνέλευση  και τότε θα τα ξαναπούμε.