Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Σ.Π.Π.Ευβοίας - Θέμα: "Αναθεωρητική Σχολή για την επέκταση ισχύς της Ταυτότητας".

  Σας ενημερώνουμε πως ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας (Σ.Π.Π.Ε.), σε συνεργασία με την Ο.Π.Π.Ε. και υπο την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ προτείθετε να διοργανώσει στην Χαλκίδα Αναθεωρητική Σχολή Ανανέωσης  ισχύος ταυτοτήτων όπως προβλέπεται από την συνθήκη μεταξύ ΟΥΕΦΑ – ΕΠΟ.
   Υποχρέωση συμμετοχής έχουν  όλοι οι προπονητές (µε δίπλωµα UEFA Α΄, Β΄, ή µε Πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA Α΄, Β΄ ή µε ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα  ποδόσφαιρο και οι προπονητές πριν το έτος 1998, με αναθεωρημένα διπλώματα), που έχουν παρακολουθήσει σχολές προπονητών μέχρι 31/12/2012.


  Όσοι προπονητές παρακολουθήσουν την Αναθεωρητική Σχολή θα έχουν .....
την δυνατότητα έκδοσης Ταυτότητας 3ετίας (2015-2018) και προφανώς την άδεια να μπορούν να εργασθούν σε σωματεία.

   Επειδή ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Για πληροφορίες, εγγραφές, να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6945546657,  κ. Ταυταρίδης Αναστάσιος.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής απο το site του Συνδέσμου μας www.sppevias.gr


Τι είναι οι Αναθεωρητικές Σχολές Ταυτοτήτων τριετίας;

 Όπως προβλέπει η σύμβαση της προπονητικής UEFA - Ε.Π.Ο. (Coaching Convention 2010), η Ε.Π.Ο. υποχρεούται να δημιουργήσει Μητρώο Προπονητών. Όλοι οι προπονητές (με δίπλωμα UEFA ή με Πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA ή με ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φ.Α. ή με δίπλωμα αναθεωρητικών σχολών παλαιών διπλωμάτων πριν από το 1998) πρέπει να αποκτήσουν τον ειδικό-μοναδικό αριθμό μητρώου προπονητών ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., που θα ισχύει εφόρου ζωής και θα αναγράφεται στην ταυτότητα τριετίας.
Προκειμένου να αποκτήσουν αυτόν τον αριθμό οι προπονητές, που έχουν παρακολουθήσει τις σχολές προπονητικής πριν από το 2012, εκτός των άλλων δικαιολογητικών, θα πρέπει να παρακολουθήσουν και αναθεωρητική σχολή ταυτότητας τριετίας (20ωρών).
Οι αναθεωρητικές σχολές ταυτοτήτων τριετίας θα διοργανώνονται από τις Ε.Π.Σ. σε συνεργασία με συνδέσμους προπονητών ή τον φορέα τους, μετά την υποβολή γραπτού αιτήματος στη διοίκηση της σχολής προπονητών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα αναρτώνται και στο site της Ε.Π.Ο. (www.epo.gr).
Καταληκτική ημερομηνία για την απόκτηση του ειδικού αυτού αριθμού ορίζεται η 31.12.2015.
Μετά την ημερομηνία αυτή κανείς προπονητής δεν θα ασκεί τα καθήκοντα του εντός της τεχνικής περιοχής, αν δεν έχει τον ειδικό αριθμό μητρώου.

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2015.0.5961 / Virus Database: 4365/10035 - Release Date: 06/17/15
Internal Virus Database is out of date.