Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Αρχηγέ...πολύ νερό!!

Ο Λουκάς Μαντάς είναι τερματοφύλακας στον Λήλα Βασιλικού και ομολογώ πως είναι από τα παιδιά που αγαπούν την ομάδα, αν και κάποιες φορές αισθάνθηκε αδικημένος.
Τον συνάντησα σήμερα και μόλις με είδε είπε: "Ρίξε νερό στο κρασί σου. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα. Εσύ ξέρεις".
Αγαπητέ Λουκά, πιστεύω πως....
ξέρεις αν θέλω να βοηθήσω ή όχι. Ξέρεις πολύ καλά πως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με σας τους ποδοσφαιριστές.Έριξα όμως πολύ νερό στο κρασί μου και πλέον υπάρχει νερό με λίγο κρασί και όχι κρασί με λίγο νερό.
Εδώ όμως Λουκά μιλάμε για καλάμι στο οποίο έχει καβαλήσει ένας κύριος και φυσικά είναι δικαίωμά του. Είναι όλοι χρήσιμοι, αλλά θα πρέπει να.... ξέρουν πως αν ο καθένας τους δημιουργεί κι από 5-10 εχθρούς γιατί εξυπηρετεί άλλα πράγματα, στο τέλος στο γήπεδο και κοντά στον ΛΗΛΑ θα είναι ελάχιστοι. Δεν θέλω να γράψω περισσότερα, γιατί δεν μ΄ ενδιαφέρει το θέμα. Θα κριθούμε όλοι στην πορεία, όπως έχουμε κριθεί και στο παρελθόν όταν κάποιοι έγιναν λαγοί και άφησαν άλλους να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.
Αγαπητέ Λουκά, εσύ τα ξέρεις καλά αυτά όπως τα ξέρουν και κάποια από τα μέλη της διοίκησης.
Αυτή είναι η αλήθεια κι ας πονάει.
Ο κύριος αυτός όταν κάποιοι έδιναν μάχη για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, ήταν και παραμένει "συνεργάτης"  αυτών που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην την γλυτώσει ο ΛΗΛΑΣ.
Αυτά αγαπητέ Λουκά κι επειδή νέρωσα πολύ το κρασί μου, πάω να προμηθευτώ άλλο.