Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Γιατί αδιαφορεί ο δήμαρχος κ. Ψαθάς;

Το έχει φαίνεται η μοίρα μας.
Οι παράγοντες του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών έχουν παράπονα από τον κ. Ψαθά.
Οι παράγοντες του ΠΙΣΣΩΝΑ επίσης. 
Οι παράγοντες του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ δεν μπορούν να εξηγήσουν την αδιαφορία του δημάρχου.
Από τότε που ανέλαβε ο κ. Ψαθάς ως δήμαρχος κι ενώ με δηλώσεις του στα ραδιόφωνο έλεγε πως θα είναι σύντομα έτοιμα τ΄ αποδυτήρια, δεν έχει κάνει το παραμικρό!!!!
Η κατασκευή των αποδυτηρίων έγινε επί θητείας Μποροδήμου και ....
δυστυχώς παρέμεινε γιαπί.
Είχαμε και μια έκπληξη, αφού ο πρώην αντιδήμαρχος επί Μπουροδήμου κ. Λαφαζάνης, πήγε με τον αλουμινά κα τοποθέτησαν τις πόρτες. Ακόμη και γι΄ αυτό η.... αρμόδιοι δεν ήξεραν τίποτα.
Οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν να τους πάνε τα υλικά για να κάνουν μόνοι τους ότι μπορούν ώστε να έχουν έτοιμα τ΄ αποδυτήρια, αλλά ούτε αυτό έγινε δεκτό.
Η κατάσταση είναι απογοητευτική και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί.
Ο αντιδήμαρχος κ. Ράζος Γιάννης ο οποίος είναι από την Τριάδα, δεν φαίνεται να μπορεί να συνεχίσει από την θέση του αντιδημάρχου, αφού δεν του επιτρέπουν να κάνει αυτά που πρέπει και άφησε να εννοηθεί μιλώντας σε παρέα φίλων του, πως θα παραιτηθεί, αν όλα αυτά συνεχισθούν.
Θυμάμαι τον κ. Ράζο όταν ήταν πρόεδρος στο χωριό της Τριάδας και είχαμε πάει και κάναμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το σπίτι του ΚΡΙΕΖΏΤΗ, για το πάρκο της Τριάδας, για την Λάρκο και τα προβλήματα που δημιουργούσε στην περιοχή. Τότε δήμαρχος ήταν ο κ. Μπαζώτης και στην αντιπολίτευση ήταν η παράταξη Λαφαζάνη μέλος της οποίας ήταν κι ο κ. Ψαθάς.
Ο κ. Ράζος έδινε μάχες για τα προβλήματα της Τριάδας και σίγουρα θα αισθάνεται άσχημα που ως αντιδήμαρχος δεν μπορεί να δώσει λύσεις.
Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί αυτή η αδιαφορία;
Ο κύριος Ράζος αν θυμάμαι καλά είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες και αγάπη για τον τόπο του. Είναι δυνατόν να άλλαξε τώρα;
Είναι δυνατόν να μην τον ενδιαφέρει που τα παιδιά του χωριού του πάνε στο νηπιαγωγείο και πατάνε στον αμίαντο;
Είναι δυνατόν να μην τον ενδιαφέρει που η ομάδα του χωριού του, δεν έχει αποδυτήρια;
Είναι δυνατόν να μην τον ενδιαφέρει το πάρκο του χωριού του, το οποίο το φροντίζουν με δικά τους έξοδα οι περίοικοι;
Είναι δυνατόν να μην τον ενδιαφέρει που υπάλληλοι του δήμου ζητούν και παίρνουν 20άρικα για να κουρέψουν τα γήπεδα!!!
Δεν ξέρουμε τι λέει ο κ. Ψαθάς, αλλά έχουμε την εικόνα την οποία δεν μπορεί να την διαψεύσει κανείς.
Να θυμίσουμε μόνο πως ο κ. ψαθάς είναι και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ και αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να φροντίζει τουλάχιστον τα γήπεδα.
Στο θέμα θα επανέλθουμε και θα το κάνουμε μέχρι να είναι έτοιμα τ΄ αποδυτήρια. Αν κάποιοι ενοχληθούν τους ζητάμε συγνώμη αλλά θα το συνεχίσουμε.