Διαβάζω τις διαμαρτυρίες των αρτοποιών και συμφωνώ μαζί τους.
Έχουν δίκιο. Είναι άλλο το ψωμί που παράγουν στους φούρνους τους και άλλο αυτό που θα πάρει κανείς από τα διάφορα σημεία πώλησης, αφού αυτό είναι κατεψυγμένη ζύμη η οποία θα ψηθεί σε φούρνους μικροκυμάτων...
ή κάτι τέτοιο.
Ας μη γελιόμαστε. Η διαφορά στην ποιότητα είναι τεράστια.
Πως πρέπει όμως να αντιδράσουν οι αρτοποιοί;
Άποψή μου είναι πως θα πρέπει να ενημερωθούν οι καταναλωτές. Θα πρέπει οι αρτοποιοί να προχωρήσουν στην έκδοση και διανομή ενός ενημερωτικού φυλλαδίου, με το οποίο θα δείχνουν τις διαφορές και ότι άλλο είναι χρήσιμο.
Όταν ο καταναλωτής ενημερωθεί σωστά και υπεύθυνα, τότε θα κάνει και την σωστή επιλογή.