Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ευχαριστεί ο ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ

Τελικά βγάζει πολύ γέλιο η προσπάθεια του κυρίου Ψαχνιώτη ο οποίος κάνει ότι μπορεί ώστε να κάνει το μαύρο άσπρο, στο θέμα των γηπέδων στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Του ευχόμαστε καλό κουράγιο αφού έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και θα χρειασθεί να επικοινωνεί συνεχώς με "άρχοντες και παράγοντες".
Για το γήπεδο του Πισσώνα στην αρχή φιλοξένησε δηλώσεις του κ. Χατζή προέδρου της ομάδας του ΠΙΣΣΩΝΑ με τις οποίες φόρτωναν τα πάντα....
στον κ. Τρίκκα. Αφού αυτό δεν έπιασε, προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω. Φιλοξένησαν δηλώσεις του κ. Τρίκκα προέδρου της κοινότητας ο οποίος ευχαριστεί τον δήμαρχο κ. Ψαθά και τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών για το κούρεμα του χόρτου!!!
Εμείς σήμερα έχουμε ευχαριστήριο της διοίκησης του ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ με το οποίο λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι μόνοι τους έβαψαν τ΄ αποδυτήρια, τις εστίες και φυσικά φρόντισαν τον περιβάλλοντα χώρο ο οποίος είχε τα μαύρα του τα χάλια!!!!!
Λοιπόν τώρα τι θα κάνει ο φίλος μας ο Ψαχνιώτης; Θα πάρει δηλώσεις από την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές;
Γιατί άραγε ο κ. Τρίκκας ευχαριστεί τον δήμαρχο κ. Ψαθά για το κούρεμα;
Αυτονόητο δεν είναι να κουρέψουν το χόρτο του γηπέδου; Ποιος θα το κούρευε κύριοι; Ο κουρέας του ΠΙΣΣΏΝΑ;
Λοιπόν πάμε τώρα παρακάτω. 
- Μήπως πρέπει να πάρετε δηλώσεις και για τ΄ αποδυτήρια στο γήπεδο της Τριάδας;
- Μήπως πρέπει να ρωτήσετε κάτι για την κερκίδα που περιμένουν ακόμη στο γήπεδο της Καστέλλας;
- Μήπως θα πρέπει να ρωτήσετε τον δήμαρχο για όσα είπε ο φίλος του κ. Γκαλούφας για την απουσία του Δήμου από το γήπεδο Ψαχνών;
Προχωρήστε αυτά και θα πάμε και παρακάτω.