Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Διανοίξεις οδών στον Δήμο Χαλκιδέων


Σε εφαρμογή των όσων αποφασίστηκαν στη σύσκεψη της 28/8/2015, για διανοίξεις οδών στον Καλλικρατικό Δήμο Χαλκιδέων, τα αρμόδια συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ξεκίνησαν χθες οι εργασίες διάνοιξης της “στροφής Τσεκούρα” στη Λ. Άμμο, με την κατεδάφιση παλαιών τοιχίων και καθαρισμό του ρεύματος προς Χαλκίδα. Με τη συγκεκριμένη διάνοιξη αναμένεται να αντιμετωπισθεί ένα από τα πιο επικίνδυνα τμήματα της Λεωφόρου Γ. Παπανδρέου προς Αρτάκη και Β. Εύβοια, στα οποία έχουν σημειωθεί δεκάδες θανατηφόρα τροχαία ....
ατυχήματα την τελευταία δεκαετία.
Αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε χθες, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Ληλαντίων Α. Τριανταφύλλου,του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου  Ι. Αλαμάνου και του Προέδρου της Δημ. Κοινότητας Βασιλικού Γ. Κιούση, διάνοιξη οδού (παράλληλη προς την παραλιακή) με κατεδάφιση κτισμάτων και τοιχίων.
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης επεσήμανε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες παρεμβάσεις σε καίρια σημεία των Δημοτικών Ενοτήτων, για τη βελτίωση της κίνησης των οχημάτων και την ασφαλή διέλευση των πεζών.