Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΜΕ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη συμμετοχή σωματείων και εργαζομένων από πολλούς χώρους δουλειάς πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και συλλαλητήριο στο κέντρο της Χαλκίδας στα πλαίσια του καλέσματος του ΠΑΜΕ για κινητοποίηση σε κάθε πόλη της χώρας.
Συμμετείχαν επίσης πλήθος νεολαίων, σπουδαστών, συνταξιούχων, γυναικών με τους μαζικούς φορείς τους. Στην κεντρική ομιλία ο Γιάννης Τζαβάρας, πρόεδρος....

του συνδικάτου τροφίμων- ποτών Εύβοιας Βοιωτίας, έφερε εμπειρία από την επίθεση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς, τους αγώνες που αναπτύχτηκαν, αποκάλυψε την ουσία και το στόχο της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, τις ευθύνες του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού. 
Ανέδειξε την διέξοδο που προτείνει το ΠΑΜΕ μέσα από την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την κοινή δράση με τα άλλα λαϊκά στρώματα ενάντια στην σημερινή πολιτική στη γραμμή της διεκδίκησης των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. 

Δόθηκε νέο αγωνιστικό ραντεβού στην απεργία στις 12 Νοέμβρη με στόχο να νεκρώσει η παραγωγή και γεμίσουν οι δρόμοι της Χαλκίδας κόντρα στη σφαγή των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων.
Συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν επίσης σε Αλιβέρι και Ιστιαία.