Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


 ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

   Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, έλαβε χώρα με κάθε επισημότητα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας ο αγιασμός του Α.Ο.Χαλκίς για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016, στον οποίον χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κκ Χρυσόστομος. 
   Στην τελετή παρευρέθη η ανδρική ομάδα με το προπονητικό επιτελείο του coach Πέτρου Δημητρίου τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, αλλά και η ομάδα νέων και ακαδημίας του Α.Ο.Χαλκίς με τον coach Μιχάλη Μαύρο. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο.Χαλκίς παρευρέθησαν οι Κώστας Αναγνωστάκης,   Ανδρέας Πολλάλης, Βαγγέλης Μαδαρός και ο γενικός αρχηγός Νίκος Κουτλούμπασης, ενώ τον Σ.Φ. Χαλκίδας «Τρελά Νερά» εκπροσώπησαν ....
οι Σταύρος Μακαρίου και Άρης Γρύλος, όπως επίσης και οι ultras της ομάδας Κώστας Ιωάννου, Γιώργος Μύταλας και Πέτρος Αντωνίου. 
   Ο Σεβασμιότατος έπειτα από την τελετή, απευθύνθηκε σε όλους τους παριστάμενους, τονίζοντας το ήθος που πρέπει να επιδεικνύουν οι αθλητές, ιδιαίτερα τους δύσκολους αυτούς καιρούς, και τονώνοντας, πνευματικά και ηθικά άπαντες με τη θέρμη του λόγου του. Τέλος είπε χαρακτηριστικά, πως μαθαίνει για την πρόοδο της ομάδας, τις νίκες και τα επιτεύγματα της, και παρότρυνε άπαντες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους, ο καθένας από την πλευρά του.
   Με το τέλος της ομιλίας ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου, το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Αναγνωστάκης και ο πρόεδρος των οργανωμένων Σταύρος Μακαρίου ευχαρίστησαν τον Σεβασμιότατο για την τιμή που απέδωσε στην ομάδα η παρουσία του και το μήνυμα ενότητας που προβλήθηκε διά αυτής. Μετά τις ευχαριστίες το μέλος του Δ.Σ. Βαγγέλης Μαδαρός δώρισε στον Σεβασμιότατο ένα λάβαρο του Α.Ο.Χαλκίς και ο Σταύρος Μακαρίου ένα καπέλο των με το έμβλημα των οργανωμένων οπαδών. 
   Η παρουσία του Μητροπολίτη και η εκ μέρους του τέλεση του αγιασμού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016 αποτέλεσε μεγάλη τιμή για την ομάδα μας, ενώ ο λόγος του ενέπνευσε και ενδυνάμωσε ψυχικά όλους, ομάδα και φιλάθλους. Από την πλευρά μας, όλοι όσοι υπηρετούμε, ο καθένας από το πόστο του, την ομάδα της πόλης μας, τον Α.Ο.Χαλκίς, υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη. Κάτι τέτοιο άλλωστε σημαίνει πολλά τη δύσκολη σημερινή εποχή. 
   Η προσπάθεια για διάκριση συνεχίζεται...